İşte AK Parti'deki MYK'da yeni görevlendirmeler

2 dk okuma
İşte AK Parti'deki MYK'da yeni görevlendirmeler

Hızlı Özet

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı tamamlandı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. İşte yeni MYK listesi..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı tamamlandı.

Basına kapalı olarak düzenlenen toplantı, saat 17.46’da başlayıp, 18.01’de sona erdi.

MYK'DA KALANLAR VE GELENLER

Merkez Yönetim Kurulu'nda bazı görevlerde değişiklikler yapıldı.

Parti sözcüsü Ömer Çelik, genel başkan vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, görevlerine devam edecek.

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Teşkilat Başkanı oldu.

Genel Başkan Yardımcısı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kültür Politikaları Başkanı olarak görevlendirildi.

Kürşad Zorlu Genel Başkan Yardımcısı seçildi.

GİDENLER

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir

Tanıtım ve Medya Başkanı Muhammed Faruk Acar

Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz

Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz

Çevre ve Şehircilik Başkanı Çiğdem Karaaslan

Genel Sekreter Fatih Şahin

ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMALAR

Parti genel merkezinde MKYK üyelerinin katılımıyla yapılan toplantının ardından, parti sözcüsü Ömer Çelik basına açıklamalarda bulundu.

İşte Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız bugün MKYK toplantısı gerçekleştiğinde saha mahallelerimizden baktığımızda ve aşağıdan yukarıya kadar bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bir demokrasi şöleni olması için büyük bir irade koydular. Ortaya çıkan tablo gösterdi ki AK Parti ve Cumhur İttifaki bölgemizdeki konuları ele alırken gücünü milletinden almaktadır. Bu fedakarlık ve adanmışlık için teşekkür ediyoruz.

Bu süreçte bir kez daha gördük ki vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi hiç bitmeden devam edecektir ve önümüzdeki süreçte de devam edecektir.

Sayın Devlet Bahçeli'ye de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

AK Parti MYK’sı şöyle:

▪️Genel Başkan Vekilleri: Efkan Ala, Mustafa Elitaş

▪️Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Hayati Yazıcı

▪️Teşkilat Başkanı: Ahmet Büyükgümüş

▪️Seçim İşleri Başkanı: Ali İhsan Yavuz

▪️Tanıtım ve Medya Başkanı: Muhammed Faruk Acar

▪️Dış İlişkiler Başkanı: Zafer Sırakaya

▪️Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı: Kürşad Zorlu

▪️Sosyal Politikalar Başkanı: Fatma Betül Sayan Kaya

▪️Yerel Yönetimler Başkanı: Mustafa Demir

▪️Ekonomi İşleri Başkanı: Nihat Zeybekçi

▪️Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Belgin Uygur

▪️İnsan Hakları Başkanı: Hasan Basri Yalçın

▪️Mali İşler Başkanı: Ahmet Baha Öğütken

▪️Çevre ve Şehircilik Başkanı: Sevilay Tuncel

▪️Ar-Ge Başkanı: Mustafa Şen

▪️Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı: Ömer İleri

▪️Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı: Hüseyin Yayman

▪️Sağlık Politikaları Başkanı: Halit Yerebakan

▪️Genel Sekreter: Eyyüp Kadir İnan

Bu haber 1074 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Binlerce İsrailli, Tel Aviv'de hükümete karşı gösteri düzenleyerek erken seçim talep etti.
Gündem

Binlerce İsrailli, Tel Aviv'de hükümete karşı gösteri düzenleyerek erken seçim talep etti.

Protestocular, hükümetin politikalarını kınayan, bölgede barışçıl bir politika izlenmesini, demokratik değerlerin korunmasını ve Filistin topraklarında Yahudi yerleşimlerinin inşasının ve Batı Şeria'nın ilhakının durdurulmasını talep eden pankartlar açtılar.

Habervitrini9972 Görüntüleme
Massachusetts'in bazı bölgelerinde güçlü ve gizemli bir patlama meydana geldi
Gündem

Massachusetts'in bazı bölgelerinde güçlü ve gizemli bir patlama meydana geldi

Boston'daki yerel bir ABC televizyon kanalı olan WCVB'ye göre, bölgedeki çeşitli topluluklardan görgü tanıkları, yerel saatle öğleden sonra 2'den kısa bir süre sonra patlamaya benzer bir ses duyduklarını ve evleri sallayacak ve evcil hayvanları korkutacak kadar güçlü sarsıntılar hissettiklerini söyledi.

Habervitrini14065 Görüntüleme
Türkiye'nin Hac Organizasyonuna Suudi Arabistan'dan Üstün Başarı Ödülü
Gündem

Türkiye'nin Hac Organizasyonuna Suudi Arabistan'dan Üstün Başarı Ödülü

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, "Lebbeytüm" ödülleri kapsamında Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı'nı "2026 Yılı En İyi Hac Organizasyonu" ödülüne layık gördü. Mekke'de düzenlenen merasimde, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin Demirhan da ödül alırken, bu başarının Türk hacılara sunulan nitelikli hizmetlerin bir sonucu olduğu belirtildi.

Habervitrini12656 Görüntüleme
Eski İsrail Savunma Bakanı uyardı: Hizbullah'ın insansız hava araçları Tel Aviv'e ulaşacak!
Gündem

Eski İsrail Savunma Bakanı uyardı: Hizbullah'ın insansız hava araçları Tel Aviv'e ulaşacak!

Ancak Lieberman, Eisenkot'un siyasi deneyim eksikliği nedeniyle başbakanlık için yeterince olgun olmadığını belirtti: "Aynı durum hükümet için de geçerli. Başbakanlık görevini üstlenmeden önce izlenmesi gereken yol, en az birkaç yıl kıdemli bakan olarak görev yapmak ve tercihen başlangıçtan sonra en az bir önemli bakanlık görevi olmak üzere iki pozisyonda bulunmaktır."

Habervitrini14913 Görüntüleme