İşte Türk Telekom Stadyum zemininin son hali...

1 dk okuma
İşte Türk Telekom Stadyum zemininin son hali...

Hızlı Özet

Galatasaray taraftarları, stat zemininin hala bozuk olması nedeniyle sosyal medyada şaşkınlıklarını belirtti. Sarı kırmızılı ekibin Sivasspor ile oynanacak maç için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynama başvurusu yapacağı iddia ediliyordu.






Galatasaray'da Sivasspor ile oynanacak kritik maç öncesi Türk Telekom Stadyumu'nun zemininin son hali dikkat çekti.



Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor ile sahasında karşılaşacak olan Galatasaray'da Türk Telekom Stadyumu'nun zemininin nasıl olacağı merak ediliyordu.



Tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin'in kızı, aynı zamanda Galatasaray üyesi olan Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından stadyumun fotoğrafını paylaşırken zemininin bozuk olması dikkat çekti.



Galatasaray taraftarları, stat zemininin hala bozuk olması nedeniyle sosyal medyada şaşkınlıklarını belirtti. Sarı kırmızılı ekibin Sivasspor ile oynanacak maç için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynama başvurusu yapacağı iddia ediliyordu.



 




Bu haber 887 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR