KAÇIRILAN GEMİDEN MEKTUP GELDİ: KORSANLAR HER AN ÖLDÜREBİLİR !

1 dk okuma
KAÇIRILAN GEMİDEN MEKTUP GELDİ: KORSANLAR HER AN ÖLDÜREBİLİR !

Hızlı Özet

Geçtiğimiz Mayıs ayı başında Somalili korsanlar tarafından kaçırılan Ariana adlı deniz taşımacılığı şirketine ait gemideki Ukraynalı mürettebattan bir mektup geldi.

S. BAHADIR VANLI/KİEV



İçinde 24 Ukraynalı mürettebatın olduğu Ariana gemisinde bir mürettebattan geldiği bildirilen mektuba göre gemide aşçılık yapan bir Ukraynalı mürettebatın yaklaşık bir hafta önce doğan çocuğunun ölü doğduğu, mekanikten sorumlu başmühendisin kalbinden rahatsızlığının olduğu, gemide su ve içecegin tükenmek üzere olduğu yazıldı. Mektubun sonunda Ukrayna devlet yetkilileri ve uluslararası topluma seslenilerek yardım istendi.



Mektupta ayrıca yakıtın da tükendiği ve gemide herhangi bir sağlık ekibinin de bulunmadığı belirtilirken, korsanların her an rehineleri öldürmebilecekleri, gemideki çalışanlar arasında paniğin devam ettiği kaydedildi.

Bu haber 1882 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR