BOLU’da Bekir, Sadık ve Bayram Uğur kardeşler, içlerinden birinin eşini telefonla taciz ettiğini iddia ettikleri 57 yaşındaki Şeref Akyıldız ile 40 yaşındaki kardeşi Necati Akyıldız’ın bulunduğu kahveyi bastı. Sokağa taşan ve bıçakların çekildiği kavgada 5 kişi de yaralandı.
Olay bugün saat 14.45 sıralarında, Gölyüzü Mahallesi Akkanat Sokak’ta bulunan bir kahvede meydana geldi. İddiaya göre Şeref ve Necati Akyıldız kardeşlerden biri, 43 yaşındaki Bekir, 38 yaşındaki Sadık ve 33 yaşındaki Bayram Uğur kardeşlerden birisinin eşine telefon açarak taciz etti. Buna sinirlenen Uğur kardeşler, Akyıldız kardeşlerin bulunduğu kahveyi bastı. Kahvede başlayan kavga sokağa taştı. Bıçaklar ve taşlarla birbirlerine saldıran 5 kişinin kavgasında Sadık Uğur, Bekir Uğur ve Necati Akyıldız bıçakla, Bayram Uğur ile Şeref Akyıldız da aldıkları darbelerle yaralandı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Polis kavgaya devam eden tarafları güçlükle ayırarak ekip otosuna bindirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralıları ambulanslara alarak Köroğlu Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Kavgayı duyan Akyıldız ve Uğur kardeşlerin yakınları da olay yerine geldiler. İki grup birbirlerine laf atarak sataşırken, polis tarafları sakinleştirdi. Polis çevrede arama yaparak kavgada kullanılan bıçakları aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor
"KARIMI TELEFONLA TACİZ ETTİN" KAVGASI : 5 YARALI

Hızlı Özet
“Bekir, Sadık ve Bayram Uğur kardeşler, içlerinden birinin eşini telefonla taciz ettiğini iddia ettikleri 57 yaşındaki Şeref Akyıldız ile 40 yaşındaki kardeşi Necati Akyıldız’ın bulunduğu kahveyi bastı. Sokağa taşan ve bıçakların çekildiği kavgada 5 kişi de yaralandı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uyuşturucu baronlarına büyük darbe! 1,5 milyar liralık kokain bulundu
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, uyuşturucu baronları ve uluslararası suç ağlarına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek Mersin’de düzenlenen operasyonun detaylarını açıkladı. Brezilya’dan Mersin Limanı’na gelen bir geminin su altındaki gövdesine gizlenen yaklaşık 350 kilogram kokain ele geçirildi. Uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 1,5 milyar lira olduğu bildirildi.

Vanlı Kara Haydar’ın eşi Çağla Öz Van’a getirildi
Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Vanlı Kara Haydar" olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan hakkında yürütülen soruşturma genişliyor. Tançalan'ın tutuklanmasının ardından hakkında gözaltı kararı verilen eşi Çağla Öz Tançalan, İstanbul'da yakalandı.

Yer Taksim! Baskın yapılan gece kulüplerinden uyuşturucu fışkırdı
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in duyurduğu “Ailem Güvende” operasyonlarının İstanbul ayağından dikkat çeken görüntüler geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul Emniyeti ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çok sayıda noktada eş zamanlı harekete geçti.

“Ailem Güvende” operasyonu.. Eşcinsellere yurtdışından oluk gibi para akıyor
Adalet Bakanı Akın Gürlek, İstanbul, Ankara, İzmir, Aydın ve Mersin merkezli 15 ili kapsayan "Ailem Güvende" operasyonunu kamuoyuna duyurdu. 162 şüpheli...