Kazada ölen kızının başından ayrılmadı

1 dk okuma
Kazada ölen kızının başından ayrılmadı

Hızlı Özet

Çorum’un Boğazkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kızının cesedinin başından ayrılmayan baba gözyaşlarına boğulurken, kızının feryatları da yürekleri dağladı.






Çorum’un Boğazkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kızının cesedinin başından ayrılmayan baba gözyaşlarına boğulurken, kızının feryatları da yürekleri dağladı.



Kaza, Sungurlu-Boğazkale karayolunun 19. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sungurlu'dan Boğazkale istikametine seyir eden Sebahattin Kılıç (53) yönetimindeki 06 BB 066 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak tarlaya uçtu.



Kazada ölen kızının başından ayrılmayan baba, yürekleri paramparça etti -  Haberler



Kazada Tekmile Kılıç (58) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Sebahattin Kılıç ve otomobilde yolcu olarak bulunan Esma Bircan Saltan yaralandı.



Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Esma Bircan Saltan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.





Acılı baba kızının cesedinin başından ayrılmadı, kızının feryatları ise yürekleri dağladı



Kazayı duyan Kılıç'ın yakınları olay yerine akın ederken, kazada hayatını kaybeden Tekmile Kılıç'ın babası Hasan Hamurcu uzun süre kızının cansız bedeninin başından ayrılmadı.



Kazada ölen kızının başından ayrılmadı acılı babayı yakınları güçlükle  teselli ederken, kadının kızının feryadı yürekleri dağladı - Çorum Haberleri



Gözyaşlarına boğulan acılı babayı yakınları teselli etti. Kılıç'ın kızı olduğu öğrenilen Ayşegül ise, “Anne haftaya sınav sonuçları açıklanacaktı. Beni okula sen götürecektin” diyerek ağladı.



Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Tekmile Kılıç'ın cenazesi otopsi için Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.






Bu haber 1125 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı
Asayiş

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde öğrencilerin bulunduğu sokakta düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Habervitrini10752 Görüntüleme
Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım
Asayiş

Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım

Kurtlar Vadisi dizisinde “Ömer Baba” karakterini canlandıran Emin Olcay, Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada tanık olarak ifade verdi. Olcay, adliye çıkışında “Gördüklerimi, bildiklerimi anlattım” dedi.

Habervitrini9313 Görüntüleme
Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek
Asayiş

Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek

İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi, Manisa'daki okul saldırısına ilişkin "Olayda herhangi bir ihmali olanlar tespit edilecek. Saldırının gerçekleştiği okul da birinci dereceden riskli okullardan bir tanesi. Orada bizim bir tane bekçimiz görev yapıyor" dedi. Çiftçi ayrıca saldırganın silahı dedesinin evinden aldığını söyledi.

Habervitrini13549 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.
Asayiş

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevindeki ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Silivri Adliyesi'ne 'bilgi sahibi' sıfatı ile ifade veren sinema ve tiyatro oyuncusu Emin Olcay, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var. Bu yiğitlerin neden bizleri terk ettiğini, neden vefat ettiklerini anlamamız için savcılarımıza çok iş düşüyor" dedi.

Habervitrini9611 Görüntüleme