Kediye tekme atan kadın güvenlik kamerasına yakalandı

••1 dk okuma
Kediye tekme atan kadın güvenlik kamerasına yakalandı

Hızlı Özet

“Silivri’de çiğ köfte dükkanı işleten bir kadın, işyerinin önünden geçen kediye tekme atması güvenlik kamerasına yansıdı.”






Silivri’de çiğ köfte dükkanı işleten bir kadın, işyerinin önünden geçen kediye tekme atması güvenlik kamerasına yansıdı.



Silivri Çanta Mahallesi'nde bir çiğ köfte dükkanını işleten F.D., işyerinin önünde bulunan kediyi uzaklaştırmak istedi. Başarılı olamayan kadın tekme attığı kediyi ileriye fırlattı. İşyeri önündeki kediye kadının tekme attığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.





Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği (HAYKURDER) resmi hesaplarından görüntülerin paylaşılmasının ardından kısa sürede tepkiler çığ gibi büyüdü. Dernek Başkanı Erman Paçalı tarafından yapılan açıklamada da F.D. hakkında dernek hukukçuları tarafından adli ve idari yönden işlemler için başvuruda bulunulacağı açıklandı.




 



Olayın sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından çiğköfte zincirinin marka sahibi tarafından da yazılı bir açıklama yapıldı. Marka merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Bu çirkin olayı şiddetle kınıyoruz. Olayın gerçekleştiği bayinin bayilik iptali için gerekli girişimde bulunduk. Biz hayvansever bir firmayız. Firmamızın böyle çirkin bir hadise ile anılmasından dolayı tüm kamuoyundan özür diliyoruz" denildi.




Bu haber 437 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”
Asayiş

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”

Şişli Belediyesi'ndeki bazı imar ve ruhsat süreçlerine ilişkin davada Adem Altıntaş'ın 300 bin dolarlık ödeme hakkındaki ifadeleri dikkat çekti. Altıntaş, paranın bir bölümünü nakit olarak Hakan Karademir'e şantiyede elden teslim ettiğini söylerken, ödemenin nedenini “Şişli’de de projelerimiz vardı” sözleriyle açıkladı.

Habervitrini9965 Görüntüleme
İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var
Asayiş

İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanan öğrencilerden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda toplam 8 öğrenci yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen lise öğrencisi gözaltına alındı.

Habervitrini14784 Görüntüleme
İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var
Asayiş

İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var

İstanbul merkezli uluslararası yatırım dolandırıcılarına yönelik operasyonda, Beyoğlu ve Şişli’de çağrı merkezi süsü verilen iki adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Siber polisin teknik ve fiziki takibi sonucu çökertilen şebekede, vatandaşı tuzağa düşüren 95 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Habervitrini13685 Görüntüleme
Karı koca dımbıl sesiyle öldürüldü
Asayiş

Karı koca dımbıl sesiyle öldürüldü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde evlerinde ölü bulunan Vural ve Asiye Kara çiftinin ölümüyle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Çiftin üst kat komşuları K.S. tutuklanırken, şüphelinin evinde dambılları zemine vurması nedeniyle yapılan gürültü şikayetinin cinayetin nedeni olduğu öne sürüldü.

Habervitrini12914 Görüntüleme