Kemal Öztürk: Etik mesajlar verenlerin şeceresini çok iyi biliyorum

••1 dk okuma
Kemal Öztürk: Etik mesajlar verenlerin şeceresini çok iyi biliyorum

Hızlı Özet

“2011’den 2014’e kadar da Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Öztürk, “Bu dönem içerisinde yaşanan tüm olaylara şahitlik de ettim, etki de ettim, bir yanlış bir hata varsa payım da var” diye konuştu.”






Kemal Öztürk başbakanlıkta danışmanlık görevini yürütürken şimdi muhalif olan bazı gazetecilerin ona manşetlerini onaylatmak için gönderdiklerini söyledi.



Bir dönem başbakanlıkta ve parlamentoda basın danışmanlığı yapan, daha sonra Anadolu Ajansı’nın genel müdürlüğü görevine gelen Kemal Öztürk Gazeteci Çağlar Cilara’nın YouTube kanalına konuk oldu.



2011’den 2014’e kadar da Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Öztürk, “Bu dönem içerisinde yaşanan tüm olaylara şahitlik de ettim, etki de ettim, bir yanlış bir hata varsa payım da var” diye konuştu.



O dönemlerde suyun akışını değiştirecek kadar müdahil değildim diyen Öztürk, "Çünkü benden önce bunlarla ilgili çok sık sorunlar yaşandığı için daha yumuşak bir basın danışmanlığı süreci geçirilmesini daha uygun gördüm." dedi.



Gazete manşetlerini bana gönderiyorlardı



Öztürk sözlerine şunları ekledi: Ama şunu söyleyeyim: Bugün çok bağımsız ve çok özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, o zamanlar gazete yönetiyorlardı. Ve ben istemeden, ertesi günün gazete manşetlerini bana gönderiyorlardı. “Uygun mudur" diye soruyordu ve öyle yayınlıyordu.



Ben onların şeceresini iyi biliyorum



Söz konusu gazetecilerin bugün aktif ve muhalif olduğunu söyleyen Öztürk, isimleri ifşa etmeceğini söyledi ve ekledi: Meydan okuyanlar, çok yüksek perdeden etik mesajlar verenlerin şeceresini iyi biliyorum.




Bu haber 766 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kurtlar vadisi oyuncusu Abidin : Dizide oynuyoruz 3 gün sonra gerçek hayatta yaşanıyordu
Medya/Magazin

Kurtlar vadisi oyuncusu Abidin : Dizide oynuyoruz 3 gün sonra gerçek hayatta yaşanıyordu

Bugün gelinen noktada kendisinin de şaşırdığını belirten Yerebakan, Kaşif Kozinoğlu'nun yorumlandığı dönemlerde dizide olmadığını ve yalnızca 97 bölüm yer aldığını söyledi. Yerebakan, 'Bugün izlediğimde benim de herkes gibi aklımın karıştığı muhakkak.

Habervitrini13555 Görüntüleme
Ameliyatta Takılan fıtık protezi Hayatını Kararttı: Ünlü Oyuncu Ötanaziyle Yaşamına Son Verdi!
Medya/Magazin

Ameliyatta Takılan fıtık protezi Hayatını Kararttı: Ünlü Oyuncu Ötanaziyle Yaşamına Son Verdi!

Fransız oyuncu ve yönetmen Arnaud Denis, kasık fıtığı ameliyatının ardından yaşadığı ağır sağlık sorunları ve aylar süren ağrılar nedeniyle 43 yaşında Belçika'da ötanaziyle yaşamını sonlandırdı. Denis'in avukatı, müvekkilinin vücudunun artık kendisini taşıyamadığını söyledi.

Habervitrini11839 Görüntüleme
Kozinoğlu soruşturmasında flaş gelişme!  Kurtlar Vadisi’nin ‘Ömer Baba’sı ifadeye çağrıldı
Medya/Magazin

Kozinoğlu soruşturmasında flaş gelişme! Kurtlar Vadisi’nin ‘Ömer Baba’sı ifadeye çağrıldı

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun cezaevindeki şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada yeni bir adım attı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ömer Baba karakterini canlandıran Emin Olcay’ın da bilgi sahibi sıfatıyla ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Habervitrini10598 Görüntüleme
Cindy Crawford'un modellik yapan 27 yaşındaki oğlu Presley Gerber, hayatını kaybetti.
Medya/Magazin

Cindy Crawford'un modellik yapan 27 yaşındaki oğlu Presley Gerber, hayatını kaybetti.

Magazin sitesi TMZ'nin aktardığı ve Los Angeles Bölgesi Adli Tıp Kurumu tarafından doğrulanan habere göre genç model, kaldığı bir rehabilitasyon merkezinde yaşamını yitirdi.

Habervitrini11440 Görüntüleme