Sunuculuğunu Sibel Turnagöl’ün yaptığı 'Keyfi Sibel' programında soruları yanıtlayan Yıldız Kenter, çocukluğunda zor günler yaşadıklarını ama o günlerde bile bu kadar pahalılık görmediğini söyledi.
Turnagöl'ün, 'Çocukluğunuz oldukça zor şartlarda geçmiş' sözleri ile eski günlerine dönen Yıldız Kenter, "Çok zordu ama biz mutluyduk. O zaman herkeste yokluk vardı. 2. Dünya savaşına girmesekte savaşın alevlerini ensemizde hissettik. Ekmeğimizi ve şekerimizi karne ile aldık. Hatırlıyorum ben ilkokuldayken şeker, 28 kuruştan 5 liraya çıktı millet sokağa döküldü." Bu olay ile bugün arasında bağ kuran sanatçı sözlerine şöyle devam etti; "Şimdi ise elektriğe 100'de 60 zam yapıldı. Bu ne demek? Türkiye bugün Dünya'nın en pahalı ülkelerinden biri haline geldi. Eskiden kimsenin gözü başkasının parasında değildi. Şimdi bakıyorsun birisi 1 milyon doları bir yerden almış, diğeri gitmiş ordan oraya hortumlamış. Ne oluyoruz, şaşkınlıklar içindeyim!"
Başbakan'a asla katılmıyorum
Röportajın devamında bu çarpıklıkların nedenlerine de değinen Yıldız Kenter, "Bunun sebepleri tabi ki ekonomik. Kontrol edilemeyen bir nüfus artışı var. Bu nüfusa bakamıyoruz, besleyemiyoruz. Geleceğimiz dediğimiz varlıkları sokaklara salıvermişiz" dedi.
Ünlü tiyatrocu sözlerini, "Ben Başbakan'ın en az 3 çocuk yapın sözüne asla katılmıyorum. Bakacağın kadar çocuk yapacaksın. Bakamayacağın çocuğun rızkını eğer sen çalışmazsan Allah da vermez. Allah çalışana verir" şeklinde noktaladı.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya
KENTER'DEN BAŞBAKAN'A TEPKİ!..

Hızlı Özet
“Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in '3 çocuk' önerisine sicak bakmadigini söyleyen usta oyuncu Yildiz Kenter, 'Asla katilmiyorum. Bakacagin kadar çocuk yapacaksin' dedi...”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MİT Başkanı Kalın, Libya'nın iki kurum başkanını ilk kez buluşturdu
MİT Başkanı İbrahim Kalın, Libya Temsilciler Meclisi Başkanı Akile Salih ve Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Muhammed Takala ile Ankara

İsmail Kartal'a tribünden şişe fırlatan kişinin yakalandı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında İtalyan ekibi Roma ile karşılaşan Fenerbahçe Kulübü, zorlu maçta teknik direktör İsmail Kartal'a su şişesi atan taraftar bulundu.

4 belediye başkanı daha AK Parti'ye katıldı!
Son dakika haberler - AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi Konferans Salonu'nda saat 17.15'te başlayan basına kapalı toplantının ardından, AK Parti saflarına katılan 4 belediye başkanı için rozet takma töreni...

Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı AK Parti'ye katıldı
AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, AK Parti'nin kadın belediye başkanları buluşmasına katıldı. Fıçı'nın AK Parti'ye geçtiği böylece kesinleşmiş oldu.