Kılıçdaroğlu türk askerine katil diyen danışmanı Hacer Foggo'yu milletvekili yapıyor

••1 dk okuma
Kılıçdaroğlu türk askerine katil diyen danışmanı Hacer Foggo'yu milletvekili yapıyor

Hızlı Özet

“CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomi takımına aldığı Hacer Foggo'nun adaylığı, Türk askerini karalamaya yönelik skandal paylaşımlarını akıllara getirdi.”






Hacer Foggo, CHP'den milletvekili aday adayı oldu



CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü ve Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo, CHP'den vekil aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerin arasında yer aldı.



Hacer Foggo, CHP'den milletvekili aday adayı oldu



Hacer Foggo, CHP'den seçime girecek



Mevcut milletvekillerinin çoğu yeniden vekil olmak adına başvurularda bulunurken, listede yer alan ve yer almayan isimler dikkat çekti.



Partinin önde gelen kurmaylarından CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Onursal Adıgüzel ile CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin aday adaylığı başvurusunda bulunmadı.



Listede yer alan bir isim ise gündem oldu.



CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü ve Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo, vekil aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerin arasında yer aldı.



Askere yönelik ağır ithamlarda bulundu



CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomi takımına aldığı Hacer Foggo'nun adaylığı, Türk askerini karalamaya yönelik skandal paylaşımlarını akıllara getirdi.



Foggo, terör örgütü PKK'ya yönelik Hendek operasyonları sürecinde Mehmetçik'e "katliam" gibi ağır bir ithamda bulunmuştu.



Çocuk katliamı yapılıyor iftirası



Jandarma Özel Harekat'ın Hendek operasyonları sırasında bir sınıfta çekilen ve tahtada "Eğitim sırası bizde J.Ö.H" ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Foggo, şu notu eklemişti:




Siz eğitim yaparken 'Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi'ne göre 44 çocuk öldürüldü.



Hacer Foggo, CHP'den milletvekili aday adayı oldu





Bu haber 804 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İsrail cumhurbaşkanı Azerbaycan uçağıyla Türkiye üzerinden gizlice geçti
Gündem

İsrail cumhurbaşkanı Azerbaycan uçağıyla Türkiye üzerinden gizlice geçti

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, CICA zirvesi için Bakü'ye Azerbaycan'a ait bir yolcu uçağıyla giderken Türkiye hava sahasından geçti. Ankara, Kasım 2024'te Herzog'un uçağına geçiş izni vermemişti.

Habervitrini12502 Görüntüleme
Banias kasabı Mihraç Ural'ın yakalanması sevinç gösterilerine neden oldu
Gündem

Banias kasabı Mihraç Ural'ın yakalanması sevinç gösterilerine neden oldu

İki katliamla ilgili tanıklıklar ve raporlar, cesetlerin sokaklara, dükkanlara ve hatta bodrumlara saçıldığını, kurşun ve kesici silahlarla gerçekleştirilen infazları, evlerin ve cesetlerin yakılmasını içeriyordu.

Habervitrini12453 Görüntüleme
Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Gündem
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Buna göre, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne Can Atilla getirildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığında açık bulunan Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Adnan Yılmaz atandı.

Habervitrini14266 Görüntüleme
Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye-Azerbaycan arasında 'iki devlet, tek millet' prensibi kendisini bütün alanlarda gösterdi
Gündem
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye-Azerbaycan arasında 'iki devlet, tek millet' prensibi kendisini bütün alanlarda gösterdi

Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin çok çeşitli tarihi sınamalardan geçtiğini ve sağlam stratejik temellere oturduğunu belirten Fidan, "İki devlet, tek millet prensibi kendisini bütün alanlarda göstermektedir. Liderlerimiz arasında sarsılmaz bir dostluk ve kardeşlik bağı vardır. Bu bağ çok zor zamanlarda, savaş ve kriz zamanlarında test edilmiş bir bağdır." ifadelerini kullandı.

Habervitrini13895 Görüntüleme