Kırşehir'de ekmeğin içinden parçalanmış madeni para çıktı

1 dk okuma
Kırşehir'de ekmeğin içinden parçalanmış madeni para çıktı

Hızlı Özet

İHA'nın haberine göre, şehir merkezinde bulunan bir fırından dün akşam ekmek alan E.Y. (60), eve gittiğinde ekmeğin içinden parçalanmış madeni para çıktığını gördü. Ekmeğin içinden para çıkmasından dolayı büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyleyen E.Y., "Dün akşam ekmek alıp eve geldim. İçinde madeni para görünce çok şaşırdık. Ekmeğe hiç dokunmadan sabah Sağlık İl Müdürlüğüne gittik onlar da bizi Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yönlendirdi. Gerekli işlemi yapacaklarını söyledi. Bizlerin başına g






Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü konuyla ilgili incileme başlattıklarını ifade etti



Kırşehir'de ekmeğin içinden parçalanmış madeni para çıktı.



İHA'nın haberine göre, şehir merkezinde bulunan bir fırından dün akşam ekmek alan E.Y. (60), eve gittiğinde ekmeğin içinden parçalanmış madeni para çıktığını gördü. Ekmeğin içinden para çıkmasından dolayı büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyleyen E.Y., "Dün akşam ekmek alıp eve geldim. İçinde madeni para görünce çok şaşırdık. Ekmeğe hiç dokunmadan sabah Sağlık İl Müdürlüğüne gittik onlar da bizi Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yönlendirdi. Gerekli işlemi yapacaklarını söyledi. Bizlerin başına geldi duyarlı davranarak başkanlarının başına gelsin istemiyoruz" dedi.



İNCELEME BAŞLATILDI



Konuyla ilgili inceleme başlattıklarını belirten Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin ise yasal olarak gerekeni uygulayacaklarını ifade etti.




Bu haber 787 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fetullah Gülen'e mektup gönderdi.. Beni MHP'nin başına geçir
Gündem

Fetullah Gülen'e mektup gönderdi.. Beni MHP'nin başına geçir

Enver Altaylı’nın Fetullah Gülen’e gönderdiği mektuplarda MHP Genel Başkanı olmak istediği ve Devlet Bahçeli’nin göreve gelmesini engellediğini yazdığı ortaya çıktı.

Habervitrini13469 Görüntüleme
1877'den beri görülmeyen 'Mega El Nino' geliyor!
Gündem

1877'den beri görülmeyen 'Mega El Nino' geliyor!

Türkiye'de 2026'nın ilk 6 ayında yağış rekoru kırıldığını belirten TÜBA üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, 2027 yılı için dikkat çeken 'Mega El Nino' beklentisini dile getirdi. Yaşar, ekim ayının ikinci yarısından itibaren yağışların artacağını öne sürerken, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yılın büyük bölümünde su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

Habervitrini14483 Görüntüleme
Atina'nın gövde gösterisi fiyaskoyla sonuçlandı
Gündem

Atina'nın gövde gösterisi fiyaskoyla sonuçlandı

Doğu Akdeniz ve Girit açıklarında Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Fransa ve İtalya’nın katılımıyla gerçekleştirilen MEDUSA-15 askeri tatbikatında amfibi çıkarma senaryosu fiyaskoyla sonuçlandı. Çıkarma botundan karaya çıkmaya çalışan Yunan askerlerinin denize düştüğü anlar kameralara yansırken, komşunun askeri operasyonel yetkinliği bir kez daha gündeme geldi.

Habervitrini14192 Görüntüleme
Etçi Nusret sektör değiştirdi! Bakın hangi işe girdi
Gündem

Etçi Nusret sektör değiştirdi! Bakın hangi işe girdi

Et restoranlarıyla dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, bu kez farklı bir yatırımla gündeme geldi. Yemek sektöründeki çalışmalarının ardından gayrimenkul alanına yönelen Gökçe

Habervitrini12466 Görüntüleme