ERSOY YALÇIN
MERSİN - Mersin'in Tarsus ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü.
Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Özbek Köyü'nde evli ve eşinden boşanmak isteyen Mahmut
G. (26), S.D.(19) adlı kız ile birlikte Adıyamana'a kaçtı.
Mahmut G. ve S.D. 2 gün sonra barışmak amacıyla önce Esenler Köyü'ne döndüler. Kızı kaçıran Mahmut G.'nin ağabeyi Murat G. ile kızın ağabeyi Hüseyin D. konuşmak için Özbek Köyüne gittiler. Ilk olarak konuşan taraflar daha sonra birbirlerine sözlü hakaret etmeye başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Hüseyin D. üzerindeki silahla Murat G.'yi vurdu. Murat G. hayatını kaybederken Hüseyin D. firar etti.
Olaydan hemen sonra jandarma geniş bir operasyon başlatarak, katil zanlısı Hüseyin D. ile olaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı.
KIZ KAÇIRMA KAVGASI KANLI BİTTİ!...

Hızlı Özet
“Mersin'in Tarsus ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Doğu Perinçek'in ifadesi alındı
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında bilgi sahibi sıfatıyla ifadesi alındı.

Faili meçhul cinayetlerle ilgili merak edilen soru! Bakan Gürlek cevapladı
ABD'de faili meçhul cinayetlere ilişkin operasyonların sorulduğu Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, "Biz burada bir hassasiyet gördük" dedi. Cinayetlerin neden şimdi çözüldüğü sorusunu da cevaplandıran Gürlek, "Faili meçhul cinayetlerle ilgili Bakanlıkta bir birim kurduk. 690 dosya indirdik raftan. Teknoloji değişti, delil ve DNA konusunda da çok gelişmiş seviyeler var artık. 46 dosyayı böyle çözdük" ifadelerini kullandı.

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristi tutuklandı
Kaşif Kozinoğlu'nun 2011'de cezaevinde şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Kurtlar Vadisi dizisinin senaryosuna dahli olduğu tespit edilen Bayram Özbek, “silahlı terör örgütü kurma veya yönetme” ve “kasten öldürmeye azmettirme” suçlamalarıyla tutuklandı.

'Halka arz' vaadiyle vurgun yaptılar! 11 ilde eş zamanlı operasyon!
Sahte halka arz vaadi ve düzmece mobil uygulamalarla vatandaşların birikimlerini hedef alan dolandırıcılık şebekesine 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.