Komandolar Afrin'de cafe açtı

1 dk okuma
Komandolar Afrin'de cafe açtı

Hızlı Özet

Paylaşılan bir fotoğrafta mevzi olarak kullanılan bir binanın duvarında "Afrin Starbucks"yazısı görülüyor.






Zeytin Dalı Harekatı çerçevesinde yoğun operasyonların sürdüğü Afrin'den yeni görüntüler var.



Afrin kırsalında görev icra eden komandolarının neşeleri yerinde ve moralleri oldukça yüksek.





Paylaşılan bir fotoğrafta mevzi olarak kullanılan bir binanın duvarında "Afrin Starbucks"yazısı görülüyor.



Afrin Starbucks açıldı



Fırat Kalkanı Harekatı'nda da SAT komandoları El Bab şehrinde "Sniper Cafe" açmıştı.



Afrin Starbucks açıldı






Bu haber 1164 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!
Asayiş

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB iştiraki Ağaç ve Peyzaj AŞ'nin ihalelerine ilişkin soruşturma kapsamında 195 sayfalık ek iddianame hazırlandı. Aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 29 şüpheli hakkında ceza talep edilirken, iddianamede 2020-2024 yılları arasındaki 12 ayrı eyleme yer verildi.

Habervitrini12650 Görüntüleme
Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!
Asayiş

Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!

Ankara’da 16 Kasım 2025’te hayatını kaybeden müteahhit Ramazan Arıkan’ın, halk arasında “dana deviren” olarak bilinen ksilazin etken maddeli ilaçla zehirlendiği belirlendi. Yaklaşık 400-500 milyon liralık mal varlığı bulunduğu belirtilen Arıkan’ın ölümüne ilişkin davada eski eşi, oğlu ve eski eşinin sevgilisinin de aralarında bulunduğu sanıklar yargılanacak.

Habervitrini11228 Görüntüleme
Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”
Asayiş

Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, bir süredir yabancı numaralardan tehdit mesajları aldığını açıkladı. Divandiler, kendisinden 1 milyon dolar istendiğini, aksi takdirde evinin kurşunlanacağı, yakılacağı ve torununun kaçırılacağı yönünde tehditler aldığını söyledi. "Devamlı tehdit mesajları alıyorum. İşte bize 1 milyon dolar vereceksin, keleşle tararız. İşte evine bomba koyarız, keleşle tararız, torununu kaçırırız. Evini yakarız falan filan" diyen Kobra Murat, korku dolu tehditlerin içeriğinden de bahsetti.

Habervitrini13693 Görüntüleme
Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti
Asayiş

Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kişi, eşi ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, valilik tarafından yapılan açıklamada olayın yaklaşık 2 buçuk kilogram altınla ilgili yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklandığının değerlendirildiği bildirildi.

Habervitrini13837 Görüntüleme