Karabük’ün Yenice ilçesinde, iki komşu arasında çıkan tartışmada bir kişi hayatını kaybetti.
Yenice ilçesine bağlı Yamaç köyünde Cevat Y (62) ve Muhsin Yalçın arasında bahçe sulaması nedeniyle tartışma çıktı. Cevat Y, av tüfeği ile Muhsin Yalçın’ı tehdit ederken, Muhsin Yalçın’ın 20 yaşındaki oğlu Ümit Yalçın araya girerek Cevat Y’ın elindeki tüfeği almaya çalıştı. Bu sırada Cevat Y’ın elindeki tüfek ateş alırken, Ümit Yalçın tüfekten çıkan saçmalarla karnından yaralandı. Ümit Yalçın, kanlar içinde yere yığılırken yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Ümit Yalçın olay yerinde hayatını kaybetti. Ümit Yalçın’ın cesedi Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili Cevat Y, jandarma tarafından gözaltına alındı.
Komşuların tartışması kanlı bitti

Hızlı Özet
“Köylüler iki tarafı sakinleştirmeye çalışırken, Cevat Y eve girerek av tüfeğini alıp dışarı çıktı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında 2 isim gözaltına alındı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında, Muhammed Yarız'ın İsviçre hesabına para gönderen Selim Dağbaşı ve Hamza Kablan gözaltına alındı.

Binlerce kişinin vatandaşlığı iptal edildi! Büyük oyun deşifre oldu!
İçişleri Bakanlığı, usulsüz vatandaşlık soruşturmasına dair detayları paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “1.413 yatırımcı ve aile fertleriyle birlikte 6.134 kişinin vatandaşlık kazanma kararı iptal edilmiş veya geri alınmıştır” denildi. Bakanlık 7 kişinin vatandaşlığının ise millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından sakınca bulunması nedeniyle geri alındığını belirtti.

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi oyuncuları da ifade verecek
Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu Sedat Savtak ile “Ömer Baba” karakterine hayat veren oyuncu Emin Olcay’ın da ifade vereceği öğrenildi.
6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı operasyon
Adalet Bakanı Akın Gürlek, vatandaşların kişisel verilerini ele geçirenlere yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, 6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı arama ve gözaltı işlemleri başlatıldığını bildirdi. | Anadolu Ajansı