Komşusunun darp ettiği genç kız: 'Korkuyorum'

2 dk okuma
Komşusunun darp ettiği genç kız: 'Korkuyorum'

Hızlı Özet

Konya’da komşusu tarafından darp edilerek saçları yolunan 23 yaşındaki genç kız yaşadıklarını anlattı. Çok korktuğunu söyleyen genç kız, "Olay sonrası beni ölümle tehdit etti. Gerekenin yapılmasını istiyorum” dedi.






Konya’da komşusu tarafından darp edilerek saçları yolunan 23 yaşındaki genç kız yaşadıklarını anlattı. Çok korktuğunu söyleyen genç kız, "Olay sonrası beni ölümle tehdit etti. Gerekenin yapılmasını istiyorum” dedi.



Olay, merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Konya'da bir ilkokulda rehber öğretmen olarak görev yaptığı iddia edilen Deniz E., gürültü nedeniyle aralarında husumet bulunan komşusunun 23 yaşındaki kızı B.Ç. ile bina girişinde karşılaştı. Kapıdan içeri girmeye çalışan genç kıza omuz atan Deniz E., B.Ç.'yi tokatlayarak yere yatırdıktan sonra tekmeleyerek darp etti. Genç kızın saçlarını yolan rehber öğretmenin darp anı binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kavganın ardından iki aile yakınlarının bina bahçesinde tartıştığı görüldü. Yaralanan genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Aile kızlarını darp eden Deniz E.'den şikayetçi oldu.



"Ölümle tehdit edildim"



Darp edilerek saçları yolunan B.Ç. komşusu tarafından ölümle tehdit edildiğini ileri sürdü. B.Ç. “Olay günü babam bir şey getirdi, onu almak için aşağıya indim. Tam kapıdan geri içeri girerken Deniz E. omuz attı. Zaten omuz atmasıyla iteklemeye başladı. Ben ‘ne yapıyorsun' dedim. Daha sonra bana saldırmaya başladı. Bir anda beni itekledi ve kollarımı çizdi, tekme tokat darp etti, ne olduğunu anlayamadım. 'Bu burada bitmedi. Ben sana göstereceğim, öldüreceğim seni' dedi. Daha sonra dışarıya çıktık. Annemleri çağırdım zile basarak ve annemler geldi aşağıya. Sonra kocasının elinde beyzbol sopası gibi bir sopayla bana vurmaya çalıştı. Ağabeyim, annem girdi araya. Annemler olmasaydı sopayla bana vurabilirdi. Ağabeyim polisleri aradı, komşular ayırdı. O sırada da gözü dönmüştü, 'Senin kanını içeceğim, seni öldüreceğim' gibi şeyler söyledi” şeklinde konuştu.



Olayın şokunu atlatamayan genç kız, “Ben bu kadından korkuyorum. Çünkü kadın gözü dönmüş gibi dövüyor. Beni öldürmekle tehdit etti. Aynı apartmanda oturuyoruz ve çok korkuyorum. Beni darp ettiği gün kafamı merdivenlere çarpıp ölebilirdim. Ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum” dedi.



"Kızımı zayıf buldu"



Genç kızın annesi Ayşegül Ç., “Komşumuzu gürültüden dolayı sürekli uyardık, polisi, zabıtayı aradık. Kapımızın önüne pislikler atıyor, arabalarımızı çiziyor. Biz bunları polise bildirdik, bu tutanaklarda da var zaten. Bize karşı kin beslemeye başladı ve kızımı zayıf bularak darp etti" iddiasında bulundu.

Ailenin avukatı Sibel Yerlikaya ise, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını hatırlatarak, konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.



İHA muhabirinin telefonla ulaştığı Deniz E.'nin eşi K.E. iddialarının doğru olmadığını savunarak, eşinin bir anlık öfkeyle komşularının kızını darp ettiğini ve üzüntü duyduklarını söyledi. Yaklaşık 7 aydır komşularıyla sorunlar yaşadıklarını belirten K.E. apartman yöneticisinin de komşularıyla benzer sorunlar yaşayarak mahkemelik olduğunu vurguladı.




Bu haber 339 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Evlat dehşeti! 16 yaşındaki çocuk annesini kurşun yağdırarak katletti
Asayiş

Evlat dehşeti! 16 yaşındaki çocuk annesini kurşun yağdırarak katletti

16 yaşındaki B.İ., tartıştığı annesi İpek 'İ (34) tabancayla vurarak vahşice katletti. Olay, gece saatlerinde Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Habervitrini13568 Görüntüleme
Tekirdağ’da eşler arasındaki kavga cinayetle sonuçlandı: 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Asayiş

Tekirdağ’da eşler arasındaki kavga cinayetle sonuçlandı: 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde eşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre 80 yaşındaki M.Ü., tartıştığı eşi F.Ü.’yü bıçakladı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olay, Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ü. (80) ile eşi F.Ü. arasında...

Habervitrini9226 Görüntüleme
Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14358 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13614 Görüntüleme