KOOPERATİF İNŞAATI YAPIM SIRASINDA ÇÖKTÜ : 3 ÖLÜ

••1 dk okuma
KOOPERATİF İNŞAATI YAPIM SIRASINDA ÇÖKTÜ : 3 ÖLÜ

Hızlı Özet

“İnşaatta eksik malzeme yine faciaya yol açtı Ankara'da 12 katlı bir binanın merdivenleri 4 işçiyi taşıyamayıp çöktü. İşçilerden 3'ü öldü.”

İnşaatta eksik malzeme yine faciaya yol açtı Ankara'da 12 katlı bir binanın merdivenleri 4 işçiyi taşıyamayıp çöktü. İşçilerden 3'ü öldü.



'HİÇ mi ders almıyoruz? Bu kaçıncı' dedirten cinayet gibi göçük, Eryaman'da inşaatı devam eden Akay Yapı Kooperatifine ait binada yaşandı. İşçiler, beton kalıpları atılan 12 katlı binada merdivenlerin montajını yapıyordu. Üzerinde çalıştıkları kısım, aniden büyük bir gürültüyle çöktü.

ENKAZDA KALDILAR
MERDİVENİN beton-demir karışımı enkazıyla onlarca metre yüksekten aşağı düşen işçilerden Burak Aktaş (28), Hayri Topdemir (24) ve Mustafa Gül (44) olay yerinde can verdi. Enkazdan yaralı çıkarılan İdris Türkoğlu da, Atatürk Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHMALE GÖZALTI...
İNŞAATTAN sorumlu olan Mehmet Ü, Ali İnsan G, Mehmet Ali G. ve Halil Hüseyin A, olayla ilgili savcılığın açtığı soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Soruşturmanın genişletileceği ve ihmali olanlar hakkında ölüme sebebiyetten dava açılabileceği öğrenildi.


Bu haber 1880 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 Akın Gürlek : Fon soruşturmasında 5 kişi paraları TMSF'ye iade etti
Gündem

Akın Gürlek : Fon soruşturmasında 5 kişi paraları TMSF'ye iade etti

Adalet Bakanı Akın Gürlek fon vurgunuyla ilgili yaptığı açıklamada "TMSF'de bir hesap iadesi açıldı, gönüllülük esasına göre iade etmek isteyen kişilere karşı. Dün TMSF Başkanımızla görüştüm, 5 kişi bu hesaplara iadede bulunmuş" ifadelerini kullandı.

Habervitrini10499 Görüntüleme
Bahçeli formülü açıkladı : Yürütmede Erdoğan yasamada MHP, Türkiye'de Cumhur İttifakı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Bahçeli formülü açıkladı : Yürütmede Erdoğan yasamada MHP, Türkiye'de Cumhur İttifakı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın bir daha aday olabilmesi için TBMM'de uygun zamanda ve azami mutabakatla seçimlerin yenilenmesi kararı alınmalıdır." ifadelerini kullandı. Anadolu Ajansı

Habervitrini9813 Görüntüleme
Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel
Gündem
#Akın Gürlek Ahmet Şık açıklaması#Ahmet Şık suç duyurusu#TİP Milletvekili Ahmet Şık

Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Abdullah Adır, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın iddiaları için açıklama yaptı.

Habervitrini10478 Görüntüleme
Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar,  İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu
Gündem

Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar, İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu

Yeni Parti’de kongre maratonu kavgalar, söz düelloları ve şaibe iddialarının gölgesinde geçiyor. Hemen her gün farklı bir ilde arbede yaşanırken; Trabzon, İstanbul, Eskişehir ve silah seslerinin yükseldiği Mersin'in ardından bu kez Antalya ve İzmir’deki gelişmeler parti içi krizi derinleştirdi.

Habervitrini9762 Görüntüleme