Koronavirüse yakalanan adam yaşadığı dehşeti anlattı

1 dk okuma
Koronavirüse yakalanan adam yaşadığı dehşeti anlattı

Hızlı Özet

Ciddi anlamda bir halsizlik yaşıyordum, ışık ve ses bana büyük rahatsızlık veriyordu. Sadece dinlenmek istiyorum. İyi değildim ama hayati tehlikem yokmuş gibi hissediyordum.






"Kamyon çarpmış gibiydim"



Connor Reed 1 ay boyunca soğuk algınlığı, grip ve zatürre olmak üzere üç aşamada hastalığı atlattığını söylerken süreci şöyle anlattı:



"Soğuk algınlığı sırasında burun tıkanıklığı, sinüs sorunları ve öksürük vardı. Çok ciddi olmasa da rahatsız ediciydi. Grip belirtileri gösterdiğimde ise sanki bir kamyon çarpmış gibi oldum. Akciğerimin yarısını kullanamıyormuşum gibiydi. Sanki aldığım nefes yetmiyor, bir kese kağıdı içinde nefes alıp veriyormuşum gibi bir durumdaydım.



Reed Coronavirus ile ilgili görsel sonucu



Ciddi anlamda bir halsizlik yaşıyordum, ışık ve ses bana büyük rahatsızlık veriyordu. Sadece dinlenmek istiyorum. İyi değildim ama hayati tehlikem yokmuş gibi hissediyordum.



"Karantina uygulamasından sonra iyiye dönüş başladı"



Virüse uyum sağlamamız zaman aldı. Herkes için zor bir durumdu. Karantina uygulamasından sonra artık iyiye dönüş başladı. Bu son çareydi. Ulusal çapta yapılacak karantina öncesinde yerel çözümler de üretildi.



Ayrıca insanlar bireysel anlamda da yaşananların üstesinden gelmek zorundaydılar.Sadece hükümete bel bağlamak doğru olmazdı. Herkes kendi çözümlerini üretti ve koronavirüs giderek etkisini kaybetti."



 






Bu haber 358 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR