Köy evi yangında kullanılamaz hale geldi

••1 dk okuma
Köy evi yangında kullanılamaz hale geldi

Hızlı Özet

“Giresun’un Bulancak ilçesinde bir köy evi yanarak kullanılamaz hale geldi.”






Giresun’un Bulancak ilçesinde bir köy evi yanarak kullanılamaz hale geldi.



Edinilen bilgiye göre, Bulancak ilçesi Bayındır köyünde öğle saatlerinde ahşap bir köy evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında ev kısa bir sürede kullanılamaz hale gelirken herhangi can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.




Bu haber 658 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Dilan Polat gözaltında bayıldı
Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Dilan Polat gözaltında bayıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında sosyal medyada paylaşılan bir görüntüdeki ifadeleri gerekçesiyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Habervitrini11376 Görüntüleme
Kayıp CHP'li küçük kızı alıkoymaktan Çin'de tutuklu çıktı
Asayiş

Kayıp CHP'li küçük kızı alıkoymaktan Çin'de tutuklu çıktı

CHP'li Belediye Meclis Üyesi Ruhtan Başkaya'nın Fethiye Belediyesi heyetiyle yaptığı Çin gezisi karakolda bitti! Heyetle birlikte Türkiye’ye dönüş yapmayan Başkaya'nın, otel odasında yanında 18 yaşından küçük kız bulundurduğu iddiasıyla gözaltında olduğu öğrenildi! Skandal olay sonrası hapse düşen Başkaya partiden ihraç edildi.

Habervitrini13089 Görüntüleme
Nigar Bilgin cinayeti aydınlatıldı: Katil mağarada yakalandı!
Asayiş

Nigar Bilgin cinayeti aydınlatıldı: Katil mağarada yakalandı!

Bilgin'in resmî nikâhlı eşi Z.B.'nin yaklaşık 20 yıldır köy dışındaki ormanlık alanda bir mağarada tek başına yaşadığı belirlendi. Operasyonla yakalanan Z.B. tutuklanırken, mağarada Nigar Bilgin'e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçaları bulundu.

Habervitrini13225 Görüntüleme
Fenomen katil çıktı
Asayiş

Fenomen katil çıktı

Olay, 21 Kasım 2021’de Mardin’in Midyat ilçesi kırsal Çamyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İki aile arasında alacak anlaşmazlığı nedeniyle başlayan husumet nedeniyle çoban Musa Çelik, uzun namlulu silahla vurulup öldürüldü. Olayla ilgili çalışma yapan jandarma ekipleri, tanık beyanları üzerine o dönem güvenlik korucubaşı olarak görev yapan Şükrü Akçay ile kardeşleri M.A. ve Veysi Akçay’ı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklandı.

Habervitrini13861 Görüntüleme