Küçük Çocuğunun Müstehcen Görüntülerini TikTok'ta Paylaşan Anne Tutuklandı

1 dk okuma
Küçük Çocuğunun Müstehcen Görüntülerini TikTok'ta Paylaşan Anne Tutuklandı

Hızlı Özet

İzmir'de, 11 yaşındaki öz kızına ait gayriahlaki görüntüleri sosyal medya platformu TikTok'ta yayan G.A. isimli kadın, yürütülen soruşturma neticesinde tutuklandı. 'Müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçuyla cezaevine gönderilen annenin yanı sıra, olayla ilintili olarak çocuğun halası hakkında da adli kontrol kararı verildi.

İzmir'de yürütülen bir soruşturma kapsamında, 11 yaşındaki kız çocuğunun uygunsuz görüntülerini sosyal medyada paylaştığı tespit edilen anne G.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli anne, 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' ile suçlandı.

Soruşturma süreci, sosyal medya platformlarında küçük bir çocuğa ait gayriahlaki içeriklerin dolaşıma sokulduğuna dair alınan bir ihbar üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde mağdurun 11 yaşındaki A.A. olduğu saptandı.

Polis ekipleri, olayın şüphelileri olarak çocuğun annesi G.A. ile babası Y.A.'yı belirledi. Gerçekleştirilen bir operasyonla anne G.A. yakalanırken, baba Y.A.'nın başka bir suçtan dolayı halihazırda ceza infaz kurumunda olduğu anlaşıldı. Devlet korumasına alınan çocuk ise İzmir Çocuk İzlem Merkezi'ne teslim edildi.

HALA HAKKINDA ADLİ KONTROL KARARI

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte, pedagog gözetiminde ifadesi alınan çocuğun beyanları doğrultusunda hala M.V. de nezarete alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden hala M.V. hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Olayla ilgili olarak şüphelilere ait dijital materyallerin tamamına el konulduğu ve incelemeye alındığı bildirildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde devam eden çok yönlü tahkikat kapsamında, olaya karışmış olabilecek başka kişilerin olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak:sabah.com.tr
Bu haber 12526 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Polis memuru evinde ölü bulundu
Asayiş

Polis memuru evinde ölü bulundu

Düzce’de görev yapan 30 yaşındaki polis memuru Samet Özdemir, evinde hareketsiz halde bulundu. Yaklaşık 3 gündür ağır grip geçirdiği öğrenilen Özdemir’in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenirken, cenazesi törenin ardından memleketi Zonguldak’a uğurlandı.

Habervitrini11798 Görüntüleme
Can Polat cinayetinde flaş gelişme! Zanlılar yakalandı!
Asayiş

Can Polat cinayetinde flaş gelişme! Zanlılar yakalandı!

Alaçatı'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Can Polat cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı. İstanbul ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda olayla bağlantılı 2 şüpheli daha yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habervitrini11824 Görüntüleme
Can Polat Cinayetinde Soruşturma Derinleşiyor
Asayiş

Can Polat Cinayetinde Soruşturma Derinleşiyor

Dilan ve Engin Polat çiftinin korumalığını yapan Can Polat'ın İzmir Çeşme'de silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan dört zanlı adli makamlara çıkarıldı. İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlarda cinayet silahı dahil iki otomatik tabanca ele geçirildi.

Habervitrini12522 Görüntüleme
Gülistan Doku ‘Korkuyorum’ mesajını kimin evinden attı?
Asayiş

Gülistan Doku ‘Korkuyorum’ mesajını kimin evinden attı?

Gülistan Doku soruşturmasındaki ‘ilk şüpheli’, Doku’nun erkek arkadaşı Rus asıllı Zeinal Abarakov'un ifadesinde yeni detaylar ortaya çıktı. Abarakov, Gülistan’ın kaybolduğu gece yurda değil öğretmeninin evine gittiğini, “Korkuyorum” mesajını, öğretmeninin evinden attığını iddia etti. Abarakov “Durumun bu kadar ciddi ve Gülistan'ın tehlikede olabileceğini hiç düşünmedim” dedi.

Habervitrini15129 Görüntüleme