Polis merkezine başvuran Hüseyin S.
(65), bir apartman dairesinde kumar oynatıldığını, oğlu Mehmet S’nin ise burada oynadığı kumar sonucunda çok miktarda para, halk otobüsü ve durağını kaybettiğini, ailesine bakmadığını iddia ederek, yardım istedi.
Hüseyin S’nin iddiaları üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Cumhuriyet Savcısının izniyle Mehmet K’ye ait Ali Paşa Mahallesi’ndeki apartman dairesine operasyon düzenledi.
Uzun süre zili çalmalarına rağmen açılmayan kapıyı kırarak apartman dairesine giren güvenlik güçleri, yaptıkları aramada çok sayıda kumar aracı ile kumar hesaplarının kayıtlı olduğu bir defter ele geçirdi.
Olayla ilgili olarak şikayette bulunan kişinin oğlu Mehmet S. ve ev sahibi Mehmet K. ile operasyon sırasında evde bulunan Ö.Y, K.K, A.D, M.U, Y.T, S.K. ve B.C. gözaltına alındı.
KUMARDAN KURTARMAK İÇİN OĞLUNU İHBAR ETTİ

Hızlı Özet
“Kütahya’da bir apartman dairesinde kumar oynadıkları iddia edilen 9 kişi, "oğlunun kumar yüzünden her şeyini kaybettiğini" öne süren babanın ihbarıyla yakalandı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: 6 faili meçhul cinayet daha aydınlatıldı
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 cinayet dosyasını daha aydınlattıklarını duyurdu. Bakan Gürlek, 46 dosyada, 52 maktul ve 7 yaralının bulunduğu faili meçhul olayların üzerindeki sır perdesini kaldırdıklarını ifade etti.

Okullara saldırı hazırlığındaki C31K suç örgütüne 22 ilde operasyon
Okulların açılmasına günler kala; çeşitli suç içerikli paylaşımlarda bulunan ve 3 ildeki 3 okula yönelik silahlı saldırı hazırlığına ilişkin paylaşımlar yaptıkları belirlenen C31K isimli suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 22 kentteki eş zamanlı operasyonda 27 şüpheli yakalandı.

Kiracının 2 kişiyi öldürdüğü dehşette ayrıntılar ortaya çıktı! '500 bin dolar' detayı
Dün İstanbul'da 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan kiracı Mehmet Taşkaya'nın, 20 yıldır binayı çekip çevirdiği ve Almanya'daki ev sahipleri adına evlerle ilgilendiği ortaya çıktı. Olay günü ise Taşkaya ve öldürdüğü ev sahipleri arasında 500 bin dolarlık bir alacak verecek tartışması çıktığı öğrenildi.

22 ilde C31K suç örgütüne operasyon
iber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medya ve iletişim platformlarında suç içerikli paylaşımlarda bulunan "C31K" isimli yeni nesil suç örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen 19'u adli süreçteki çocuk, 32 şüpheli tespit edildi.