Leroy Fer gelişmesini duyurdular: 'Beşiktaş'ı seçti'

••2 dk okuma
Leroy Fer gelişmesini duyurdular: 'Beşiktaş'ı seçti'

Hızlı Özet

“Leroy Fer’in yanı sıra Beşiktaş’ın scoutları yeni sezon için eksik bölgelere genç oyuncuları da listesine aldı.”






Orta saha oyuncusu Leroy Fer, Hollanda medyasına göre artık Beşiktaşlı. 13 Mayıs’ta Feyenoord’da kalmak istediğini söyleyen 30 yaşındaki futbolcunun, siyah beyazlıların teklifi sonrası kararını değiştirdiği ve Beşiktaş’a gitmek istediğini kulübüne ilettiği ifade edildi.



Spor Arena / İsmail ER - Beşiktaş'ın Feyenoord’lu Leroy Fer’i transfer etmek istediği günlendir Hollanda medyasında sayfaları süslerken dün ise transferin bitme noktasına geldiği öne sürüldü. rtlnieuws.nl adlı haber sitesi “Fer, bedelsiz olarak Türkiye’ye transfer olmak istiyor” başlığı ile duyurduğu haberde “Fer’in Rotterdam’daki kariyeri bir sezon sürecek gibi duruyor. Orta saha oyuncusu, Feyenoord’dan ayrılmayı düşündüğünü ve Beşiktaş’a gitmek istediğini bildirdi” yorumu yapıldı.



'Kalacak gibiydi ama işler değişti'



2019-20 sezonu öncesi bedelsiz olarak transfer olduğu Feyenoord ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olmasına rağmen Rotterdam ekibinin uzatma opsiyonu için görüşmelere başladığı ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtilirken şu yorum yapıldı: “Daha önce Fer, Feyenoord’da daha uzun süre kalacak gibi görünüyordu. Kulüple sözleşmenin yenilenmesi hakkında zaten konuşuyordu, ancak artık işler değişti... Şu an böyle görünmüyor.” Haberde ayrıca 30 yaşındaki futbolcunun 13 Mayıs’ta FOX Sports’a verdiği röportajda “Bence herkes Feyenoord’la kalmayı umduğumu biliyor” sözleri de hatırlatıldı. Ancak Beşiktaş’ın 3 yıllık anlaşma önerdiği Fer’in Feyenoord’daki ücretinin 3 katını kazanacağının altı çizildi.



Alternatif çok ama 2 isim önde



Leroy Fer’in yanı sıra Beşiktaş’ın scoutları yeni sezon için eksik bölgelere genç oyuncuları da listesine aldı. Menajerler siyah beyazlı takıma başta kaleci olmak üzere sağ, sol kanat ve orta sahaya birçok oyuncu önerirken scout ekibi Osmanlısporlu Atakan Cankaya ile Karşıyaka’dan Doğukan İnci isminde yoğunlaştı. 22 yaşındaki Atakan ve 21 yaşındaki Doğukan’ın yanı sıra kulübe önerilen futbolcular arasında Turgay Kaçar, Fabrice N’Sakala, Nagotamo, Çağlar Şahin, Luis Nani, Fidan Aliti, Emir Umit de bulunuyor.




Bu haber 285 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hacıosmanoğlu'ndan 'İstifa' sorusuna cevap! Ne istifası?  'Bana yıkamazsınız'
Spor
#Futbol#Futbol Haberleri

Hacıosmanoğlu'ndan 'İstifa' sorusuna cevap! Ne istifası? 'Bana yıkamazsınız'

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun tutuklandığı ve istifa ettiği operasyonun ardından Hacıosmanoğlu, sessizliğini bozdu.

Habervitrini9402 Görüntüleme
İsrail'de Trump korkusu! "Sonraki başkan Filistin'i tanıyacak"
Spor

İsrail'de Trump korkusu! "Sonraki başkan Filistin'i tanıyacak"

Amerikan kamuoyunda Tel Aviv'e olan desteğin hızla azaldığını belirten İsrail eski Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Donald Trump'tan sonra göreve gelecek ABD başkanının kim olursa olsun Filistin devletini tanıyacağını ve BM üyesi yapacağını itiraf etti.

Habervitrini11528 Görüntüleme
Beşiktaş'ta Serdal Adalı yeniden başkanlığa seçildi!
Spor

Beşiktaş'ta Serdal Adalı yeniden başkanlığa seçildi!

Beşiktaş Kulübü'nde başkan ve yeni yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul tamamlandı. Mevcut başkan Serdal Adalı'nın tek aday olarak girdiği seçimde oy verme işlemi bitti. Serdal Adalı, kullanılan toplam 3 bin 910 oyun 3 bin 815'ini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Habervitrini11063 Görüntüleme
Talisca'dan Fenerbahçe formasıyla şaşırtan paylaşım
Spor

Talisca'dan Fenerbahçe formasıyla şaşırtan paylaşım

Sezon başında Fenerbahçe'den Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazira'ya transfer olan Talisca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Brezilyalı futbolcu, paylaşımında yaşadığı bazı olayların nedenini o dönemde anlayamadığını ancak zaman geçtikçe bunların daha büyük bir planın parçası olduğunu fark ettiğini belirtti.

Habervitrini14923 Görüntüleme