Lukaku için 'çok özel' plan! Harekete geçildi

••1 dk okuma
Lukaku için 'çok özel' plan! Harekete geçildi

Hızlı Özet

“Mauro Icardi için görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Chelsea’nin Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku’yu gözüne kestirdi. Şimdilik bir hamle yapmayan Aslan, Icardi’nin durumuna göre pozisyon alacak.”






Galatasaray transferde yine büyük oynuyor. Sezon başından beri yıldız oyuncuları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, İnter'de kiralık olarak forma giyen Belçikalı santrfor Romelu Lukaku için harekete geçti.



Mauro Icardi için görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Chelsea’nin Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku’yu gözüne kestirdi. Şimdilik bir hamle yapmayan Aslan, Icardi’nin durumuna göre pozisyon alacak.



Sezon sonunda Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'nin bonservisini almak için pazarlık yapacak olan Cimbom bu girişimden sonuç alamazsa bonservisi Chelsea'de olan Lukaku'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçecek.



SON VURUŞLARDAKİ BAŞARISI DİKKAT ÇEKİYOR



Avrupa futbolunun en önemli santraforları arasında gösterilen 29 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon kiralık olarak forma giydiği İnter'de 18 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. Fiziksel üstünlüğü sayesinde rakip savunmacılara zor anlar yaşatan Lukaku son vuruşlardaki başarısıyla dikkatleri çekiyor.



DEĞERİ 55 MİLYON EURO



2021 yılında İnter'den Chelsea'ye tam 113 milyon euro bonservis ücretiyle transfer olan Lukaku'nun transfermarkt verilerine göre şuanki değeri 55 milyon euro.



581 MAÇ 279 GOL



Belçikalı yıldız golcü Romelu Lukaku, kariyerinde 581 karşılaşmada görev aldı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 279 gol atarken 88 de asist yaptı. (Takvim)




Bu haber 516 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MHK depremi! Eski hakem açıkladı: "Tanık" olarak çağrıldım
Spor

MHK depremi! Eski hakem açıkladı: "Tanık" olarak çağrıldım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu dahil 7 kişinin, "evrakta sahtecilik" ve "mobbing" suçlamasıyla gözaltına alındığı operasyon sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, "Tanık ifademe başvurulmak üzere Vatan Emniyete davet edildim" açıklamasını yaptı.

Habervitrini10176 Görüntüleme
İngiltere'de Manchester City depremi: Suçlu bulundu!
Spor

İngiltere'de Manchester City depremi: Suçlu bulundu!

İngiltere Premier Lig, finansal kuralları ihlal nedeniyle inceleme altında olan Manchester City'nin bağımsız komisyon tarafından suçlu bulunduğunu açıkladı. City'den yapılan açıklamada ise komisyonun raporu karşısında "şaşkınlığa düşüldüğü" ve temyize gidileceği belirtildi.

Habervitrini12898 Görüntüleme
Cürete bak! MHK operasyonu gecesi meydan okumuş: Bizi kim alabilir
Spor

Cürete bak! MHK operasyonu gecesi meydan okumuş: Bizi kim alabilir

Merkez Hakem Kurulu (MHK) operasyonunda gözaltına alınan TFF Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi Başkanı Ferdi Karadoruk, operasyondan saatler önce ilginç bir paylaşıma imza attı. Paylaşımda kullanılan müzikteki “Bizi kim alabilir?” sözleri dikkat çekti.

Habervitrini13624 Görüntüleme
"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı
Spor
#Spor#Türkiye Futbol Federasyonu#Merkez Hakem Kurulu

"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı

Türk futbolunu sarsan “Hakemler Dosyası” soruşturmasında dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden Ferdi Karadoruk'un, operasyondan bir gün önce yaptığı paylaşımda kullandığı müzik gündem oldu.

Habervitrini11885 Görüntüleme