Yönetim, bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Hollandalı yıldıza sıcak bakıyor.
Neeskens de 34'lük golcü için "En az iki yıl rahatlıkla oynar" görüşünü taşıyor. Özellikle Avrupa kulvarı için Nonda'nın yerine çok kaliteli ve tecrübeli golcü arayan G.Saray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre, bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Roy Makaay, sarı-kırmızılı kulübe önerildi. G.Saraylı yöneticiler, menajerler aracılığıyla yapılan teklifi, iki gün önce teknik direktör Rijkaard'a ilettiler. Hollandalı teknik adamın ise "Şimdi önümüzde Levadia Tallinn maçı var. Bu maçtan sonra konuyu düşüneceğim" dediği belirtildi. Rijkaard dün yardımcısı Neeskens'e konuyu açtı ve Makaay hakkındaki düşüncesini sordu.
Neeskens de, "Çok iyi bir golcü ama yaşı 34 oldu. Yine de en az iki yıl rahatlıkla oynar. Hollandalı olması da avantaj" yanıtını verdi. Rijkaard'ın, Makaay'ın transferiyle ilgili kararını birkaç gün sonra vereceği vurgulandı. Feyenoord, kadroya giremeyen tecrübeli futbolcuyu elden çıkaracağını açıklarken, bu oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden alınacak olması Galatasaray yönetimine oldukça cazip geliyor. Hollanda futbolunun yetiştirdiği en büyük golcüler arasında yer alan Roy Makaay, 2002-03 sezonunda Deportivo formasıyla 29 gol atarak, Avrupa Gol Kralı unvanını elde etmişti.
MAKAAY ASLAN'IN KAPISINDA!

Hızlı Özet
“Yönetim, bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Hollandalı yıldıza sıcak bakıyor.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray'da el freni birkaç isim var.. Deniz'i herkes beğendi
Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Kocaelispor'u 1-0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü. Spor yazarları Galatasaray - Kocaelispor maçını değerlendirdi.

Nihat Kahveci, Galatasaraylıların en merak ettiği isme 10 üzerinden 8 verdi
Deniz Gül, Galatasaray formasıyla ilk kez bir karşılaşmaya 11'de başladı. Maçı değerlendiren Nihat Kahveci, Deniz Gül'ün karşılaşmadaki performansına da değindi.

İlker Yağcıoğlu "Galatasaray iyi oyuncu almış" diyerek söze girdi: "Çok beğendim"
Galatasaray Süper Lig'in 5. haftasında Kocaelispor'u tek golle mağlup etti. Mücadeleyi değerlendiren İlker Yağcıoğlu, sarı-kırmızılıların yeni transferlerinden birini ön plana çıkardı.

Galatasaray'ın iptal edilen golünde karar doğru mu? Trio ekibinde 3 hakem de aynı görüşte
Trendyol Süper Lig'de Galatasaray sahasında Kocaelispor'u Abdülkerim Bardakcı'nın golüyle yendi. Karşılaşmanın ardından Trio ekibi, maçtaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.