Teksas'ın Fort Worth yakınlarındaki kireçtaşı uçurumunun kenarındaki evinin denize kayma ihtimali için boşaltma kararı verilince, öfkelenen adam evini ateşe verdi.
Teksaslı bir çiftçiye ait olan ev, kaydığı için uçurumun kenarına kadar geldi.. Belediye evi mühürleyerek geçtiğimiz hafta boşalttı. Bu karara sinirlenen adam 4 dönüm içerisindeki evini tutuşturdu.
75 metrelik uçurumun kenarındaki evin sahibi olan Denise ve Robert Webb'in geçen hafta evdeki bütün eşyaları çıkardıkları açıklandı.
HABERVİTRİNİ ÖZEL
Manyak süper evini yaktı

Hızlı Özet
“Belediyenin kararına kızıp evini ateşe verdi”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yemen'deki çatışmalar ve göç dalgası, Kızıldeniz kıyısında insani krizi derinleştiriyor
Yemen hükümet güçleri ile Husiler arasında ülkenin batı kıyısında askeri çatışmalar şiddetlenirken, hava harekatları ve karadaki çatışmalar her iki tarafta da ağır can kayıplarına ve on binlerce sivilin yerinden edilmesine yol açıyor. | Anadolu Ajansı
Suudi Arabistan’ın güneyindeki 4 kent için acil durum uyarısı yapıldı
Suudi Arabistan Sivil Savunma Genel Müdürlüğü, ülkenin güneyindeki Hamis Muşayt, Abha, Cazan ve Necran kentlerindeki potansiyel tehlikelere karşı uyarı mesajı yayımladı. | Anadolu Ajansı

Trump: İran anlaşma istiyor, savaş bitebilir"
ABD Başkanı Trump, İrlanda ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını cevapladı. İran savaşından Rusya-Ukrayna çatışmasına, İrlanda'nın birleşmesinden Çin ve yapay zekaya kadar birçok konuda konuşan Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i Rusya'daki dizel yakıt tedarikini sekteye uğratmakla suçladı. Trump ayrıca İran'ın "anlaşma yapmak için çok istekli olduğunu" savunarak savaşın kasım ayındaki ara seçimler civarında sona erebileceğini söyledi.

Tonlarca altın ve gümüş fışkıran yatağın değeri akıllara durgunluk veriyor
10 araştırma gemisiyle keşfedildi: Tonlarca altın ve gümüş fışkıran yatağın değeri akıllara durgunluk veriyor