İSTANBUL - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turlarında 2. ve 4. sırayı elde eden McLaren Mercedes pilotları Lewis Hamilton ile Jenson Button, en yüksek hıza çıkan pilotlar oldu.
Jenson Button, sıralama turlarında 320.4 kilometre hıza ulaşırken, takım arkadaşı Lewis Hamilton da 320.1 kilometre ile takım arkadaşını izledi.
Sıralama turlarının galibi Red Bull Racing'ten Mark Webber ise 314 kilometre ile en yüksek üçüncü hızı elde etti.
-SEKTÖRLERDE DE MCLAREN MERCEDES'LER ÖNDE-
En hızlı sektör geçişlerini de Mclaren Mercedes pilotları yaptı.
1. ve 3. sektörde Lewis Hamilton, 2. sektörde ise Jenson Button en yüksek hıza çıktı. Hamilton birinci sektörde 288.3, üçüncü sektörde ise 248.7 kilometre hıza ulaşırken, Jenson Button da 2. sektörde 294.4 kilometre hız yaptı.
Sektör zamanlarında ise ilk sektörde Lewis Hamilton 31.991, ikinci sektörde Sebastian Vettel 30.000 ve üçüncü sektörde de yine Lewis Hamilton 29.937 ile en iyi zamanın sahibi oldu.
-İLK 4'TE MÜTHİŞ MÜCADELE-
Türkiye Grand Prix'sinde bugün yapılan sıralama turları sonucunda Red Bull Racing ile McLaren Mercedes'ler ilk 4 sırayı elde etti.
Yarınki yarışta ilk sırada Red Bull Racing'ten Mark Webber, ikinci sırada McLaren Mercedes'ten Lewis Hamilton, üçüncü sırada Red Bull Racing'den Sebastian Vettel, dördüncü sırada ise McLaren Mercedes'ten Jenson Button start alacak.
Özellikle yarışın startının oldukça çekişmeli geçmesi beklenirken, 5 ve 6. sırada start alacak olan Mercedes GP pilotları Michael Schumacher ve Nico Rosberg'in de başlangıçta gösterecekleri performans merakla bekleniyor.
Yarışa 8. sırada başlayacak olan Felipe Massa ve 12. sırada start alacak olan Fernando Alonso'nun da daha üst sıralara tırmanmak için yarışa agresif başlayacak olmaları, Türkiye Grand Prix'sine heyecan katacak.
-YARIŞ 15.00'TE-
Formula 1 Türkiye Grand Prix'si yarın saat 15.00'te verilecek startla başlayacak.
58 tur üzerinden yapılacak yarış öncesi İstiklal Marşı'nı Ajda Pekkan söyleyecek.
Bu arada yarış öncesi ve sonrasında ana tribünün arka kısmında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
MCLAREN MERCEDES PİLOTLARI 320'Yİ GÖRDÜ

Hızlı Özet
“Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turlarında 2. ve 4. sırayı elde eden McLaren Mercedes pilotları Lewis Hamilton ile Jenson Button, en yüksek hıza çıkan pilotlar oldu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Okan Buruk'un Leao planı! Trabzonspor maçında kilit isim olacak
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Trabzonspor maçındaki en büyük kozu Portekizli yıldız Rafael Leao olacak.

Herkes Arda Güler'i konuşuyor! Mourinho'nun bu karardan dönmesi artık imkansız gibi
Jose Mourinho sonrası Real Madrid'de Arda Güler'in geleceği merak konusuydu. Milli futbolcu için bu sezon kendini ispatlaması açısından kritik görülürken, Arda Güler için nihai karar verildi.

Beşiktaş, FC Minsk'ten olaylı ayrılan Zakhar Drachev'i İstanbul'a getirdi
Geleceğe dönük transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, FC Minsk ile yollarını olaylı biçimde ayıran 18 yaşındaki Belaruslu orta saha Zakhar Drachev'i kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü. Genç futbolcunun Türkiye'ye geldiği ve ailesiyle birlikte İstanbul'da kalacağı belirtildi.

TFF'den Süper Lig için flaş karar! Taylor 48 saat içinde kulüplere bildirecek
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Süper Lig'de yaşanan hakem tartışmalarına ilişkin dikkat çeken bir karar alındı. Artık MHK Elit Hakem Direktörü Anthony Taylor kulüplere bilgi verecek.