MECLİS BAŞKANLIĞI İÇİN İLK ADAY

1 dk okuma
MECLİS BAŞKANLIĞI İÇİN İLK ADAY

Hızlı Özet

Meclis Başkanlığı yarışında ilk aday ortaya çıktı...

ZAFER ÇAKMAK/ANKARA



Meclis Başkanlığı adaylığı ili başvurular bugün başladı. Meclis Başkanlığı için adaylık başvurusu yapan ilk isim Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç oldu. Bir önceki Meclis Başkanlığı seçiminde de aday olan Genç, adaylık başvurusunu TBMM Başkanlığı'na akşam saatlerinde faksla gönderdi.



Genç'in Tunceli'de bulunduğu için başvurusunu faksla yaptığı öğrenildi. Meclis Başkanlığı için adaylık başvuruları 3 Ağustos Pazar günü saat 00.00'da sona erecek.

Bu haber 2868 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sarallar'ın Sedat Şahin'e suikast hazırlığı deşifre oldu! Roketatar ele geçirildi
Gündem

Sarallar'ın Sedat Şahin'e suikast hazırlığı deşifre oldu! Roketatar ele geçirildi

Kırmızı bültenle aranan ve yurt dışında firari bulunan Sarallar Silahlı Suç Örgütü mensubu Yakup Kerem Saral’ın, Sedat Şahin’e yönelik suikast hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. Suikastta kullanılmak üzere Beykoz’daki bir peyzaj alanına gizlenen cephanelikte roketatar, 3 anti-tank roket mühimmatı, 2 Kalaşnikof ve 2 MP5 otomatik silah ele geçirildi. Operasyonda 19 kişi tutuklandı.

Habervitrini9379 Görüntüleme
Telefonlarını kapattılar! İki belediye başkanı daha AK Parti'ye geçiyor
Gündem

Telefonlarını kapattılar! İki belediye başkanı daha AK Parti'ye geçiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalif belediye başkanlarına yaptığı çağrının ardından, İzmir’in Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ile Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılacağı öne sürüldü.

Habervitrini11877 Görüntüleme
 İşte Haluk Levent'in kaçmayı düşündüğü ülke
Gündem

İşte Haluk Levent'in kaçmayı düşündüğü ülke

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan satın alma müdürü Deniz Şimşek'in "itiraf" niteliğindeki ifadesi ortaya çıktı. Şimşek'in savcılığa gönderdiği dilekçede yer alan iddialar, derneğin çeşitli alımlarına ilişkin usulsüzlük iddialarını gündeme taşıdı.

Habervitrini13003 Görüntüleme
Bakan Gürlek: Gülistan Doku'nun bedeni yok edilmiş olabilir
Gündem

Bakan Gürlek: Gülistan Doku'nun bedeni yok edilmiş olabilir

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Gülistan Doku soruşturmasında önemli ilerlemeler sağlandığını açıkladı. Dosyadaki bazı beyanlarda Doku’nun naaşının birkaç kez yer değiştirmiş olabileceğinin öne sürüldüğünü belirten Gürlek, son olarak Pertek yolu üzerindeki bir noktaya götürüldüğü ve kimyasal maddeler kullanılarak tamamen ortadan kaldırılmış olabileceği ihtimalinin de değerlendirildiğini söyledi.

Habervitrini10422 Görüntüleme