Kremlin Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Dmirti Medvedev'in, Murat Ziyazikov'dan boşalan makama, Ural ve Volga askeri bölgesi komutanlarından Yunus-Bek Evkurov'u vekaleten atadığı kaydedildi.
Eski bir KGB generali olan Murat Ziyazikov, 2002'den beri bu görevi yürütüyordu.
MEDVEDEV, İNGUŞ CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ZİYAZİKOV'UN GÖREVİNE SON VERDİ

Hızlı Özet
“Rusya Devlet Baskani Dmitri Medvedev, Çeçenistan'in sinirinda bulunda Rusya Federasyonu'na bagli Ingus Cumhuriyeti'nin Devlet Baskani Murat Ziyazikov'un görevine son verdi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Trump: İran anlaşma istiyor, savaş bitebilir"
ABD Başkanı Trump, İrlanda ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını cevapladı. İran savaşından Rusya-Ukrayna çatışmasına, İrlanda'nın birleşmesinden Çin ve yapay zekaya kadar birçok konuda konuşan Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i Rusya'daki dizel yakıt tedarikini sekteye uğratmakla suçladı. Trump ayrıca İran'ın "anlaşma yapmak için çok istekli olduğunu" savunarak savaşın kasım ayındaki ara seçimler civarında sona erebileceğini söyledi.

Tonlarca altın ve gümüş fışkıran yatağın değeri akıllara durgunluk veriyor
10 araştırma gemisiyle keşfedildi: Tonlarca altın ve gümüş fışkıran yatağın değeri akıllara durgunluk veriyor

Meis'ten Türkiye'ye mesaj verdi! Miçotakis'i yerden yere vurdular
Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Meis'in yıl dönümü etkinlikleri kapsamında adaya gitti. Türkiye kıyılarının hemen karşısındaki adada konuşan Miçotakis, Ankara'ya yönelik ifadeler kullanırken Türkiye ile diyaloğun sürdürülmesini istediklerini de söyledi.

Husiler Amerika'yı sarstı
Yemen'in Kızıldeniz kıyısı boyunca güneye doğru ilerleyen Husiler, dünyanın en önemli deniz ticaret yollarından biri olan Babülmendep Boğazı üzerindeki etkilerini artırdı.