Mehmet Topal'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

••2 dk okuma
Mehmet Topal'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Hızlı Özet

“Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bugün son bir kontrolden geçecek olan Mehmet Topal’ı riske etmek istemediği belirtildi.”


Fenerbahçe'de Diego'dan sonra Mehmet Topal'ın da Eskişehirspor maçında forma giymesi zora girdi.



Bursaspor maçında boynunun üzerine düşen ve büyük bir tehlike atlatan Mehmet Topal'ın yapılan tüm tedavilere rağmen ağrılarının geçmediği ve kafasını çevirmekte zorlandığı öğrenildi. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bugün son bir kontrolden geçecek olan Mehmet Topal’ı riske etmek istemediği belirtildi.



Fenerbahçe’nin istikrar sembolü Mehmet Topal, Eskişehir maçında büyük olasılıkla takımdaki yerini alamayacak. Sarı-lacivertli ekibin vazgeçilmezi olan ve bu sezon tüm maçlarda 90 dakika forma giyen milli futbolcu pazartesi günü oynanan Bursaspor maçında boynunun üzerine düşmüş ve ciddi bir sakatlıktan şans eseri kurtulmuştu. Ciddi bir durumu olmasa da Mehmet Topal’ın boynundaki ağrıların sürdüğü belirtildi.



Bu sebeple hafta boyunca takımla birlikte çalışamayan tecrübeli oyuncunun bugünkü son çalışmada kendisini deneyeceği, ancak forma giyme şansının bir hayli düşük olduğu kaydedildi. Yumuşak doku zedelenmesi sebebiyle tedavisi devam eden Mehmet Topal’ın özellikle başını çevirmekte zorlandığı, çok acı çektiği ifade edildi.



Tecrübeli futbolcu Bursaspor maçındaki pozisyon kendisine sorulduğunda ise “Boynum kırıldı sandım” ifadesini kullandı. Topal, “Allah beni sevdiklerime bağışladı” diyerek çok daha ciddi bir durumda kalabileceğini de belirtti. Mehmet Topal’dan gelen kötü haber ile sıkıntıya düşen teknik heyet sakatlıktan yeni çıkan Emre’ye güveniyor. Bursa maçında son 5 dakika görev alan takım kaptanı yarınki maçta Kartal’ın en önemli kozu olacak. Orta alanı Meireles, Emre Belözoğlu ve Alper Potuk’dan oluşturacak olan İsmail Kartal, Moussa Sow’u yeniden ilk 11’de sahaya sürecek.


Bu haber 625 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan istifa tezahüratlarına olay tepki
Spor

TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan istifa tezahüratlarına olay tepki

A Millî Takım'ın İtalya karşısında ilk yarıyı 3-0 geride tamamlaması Bursa tribünlerinde büyük tepkiye yol açtı. Montella ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu protestoların odağında yer aldı. Hacıosmanoğlu'nun tepkilere olay bir yanıt verdi.

Habervitrini13656 Görüntüleme
Başkan telefonları kapattı CHP'nin kalesi yıkılıyor.. 27 yıldan sonra AK Parti yönetecek..
Spor

Başkan telefonları kapattı CHP'nin kalesi yıkılıyor.. 27 yıldan sonra AK Parti yönetecek..

İzmir'in CHP'li Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın, uzun süredir gündemde olan AKP'ye katılacağı iddialarının ardından yarın düzenlenecek AKP İl Başkanları Toplantısı'nda partiye katılması bekleniyor. Yıldız'ın rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takacağı öne sürüldü.

Habervitrini14299 Görüntüleme
Serdal Adalı, yeni orta saha transferini duyurdu: Sülalesini İstanbul
Spor

Serdal Adalı, yeni orta saha transferini duyurdu: Sülalesini İstanbul

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı açıklamalarda bulundu. Adalı, ocak ayında yapacakları transferi duyurdu. Joe Willock ile anlaşmaya vardıklarını belirten Adalı,

Habervitrini14644 Görüntüleme
Leao'dan Galatasaray itirafı: Türkiye beni çok şaşırttı
Spor

Leao'dan Galatasaray itirafı: Türkiye beni çok şaşırttı

Sarı-kırmızılı kulübün 38 milyon euro bonservisle Milan'dan transfer ettiği Rafael Leao, deplasmanda Norveç'i 2-1 yendikleri mücadele sonrası kameralar karşısına geçti. 27 yaşındaki Portekizli yıldız; Galatasaray, Süper Lig ve form durumuyla ilgili konuştu.

Habervitrini11019 Görüntüleme