2014 Dünya Kupası’na Hollanda’ya 5 dakikada yediği iki golle yenilerek 2. turda veda eden Meksika’nın laneti bitmedi.
Brezilya’daki organizasyonla birlikte son 6 Dünya Kupası’nda da boy gösteren Orta Amerika temsilcisi, 1994 yılından bu yana süren kabusunu yenemedi.
88. dakikada Sneijder’in golü ardından 90+3′te gelen Huntelaar’ın penaltı vuruşuyla birlikte Brezilya’ya veda eden Meksika’nın talihsizliği 1994 yılından bu yana süren 2. turda elenme şanssızlığını yine geçemedi.
Meksika; 1994′te Bulgaristan’a penaltılarla, 1998′de Almanya’ya 2-1, 2002′de ABD’ye 2-0, 2006′da Arjantin’e 2-1 ve 2010′da yine Arjantin’e 3-1 yenilerek tüm şampiyonalara 2. turda veda etmişti.
Meksika’nın Dünya Kupası’na veda edişleri;
ABD- 1994
FRANSA – 1998
GÜNEY KORE/JAPONYA – 2002
ALMANYA – 2006
GÜNEY AFRİKA – 2010
BREZİLYA – 2014
Meksika’nın 2. tur laneti

Hızlı Özet
“Hollanda'ya 2-1 yenilerek Dünya Kupası'na veda eden Meksika'nın 4 yılda bir düzenlenen şampiyonadaki kabusu bitmedi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spor
Archie Brown, İsmail Kartal'ın istifasını duyunca dondu kaldı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında İtalyan ekibi Roma ile karşılaşan Fenerbahçe Kulübü, zorlu maçta teknik direktör İsmail Kartal'a su şişesi atan taraftar bulundu.
Habervitrini

Spor
Fenerbahçe taraftarı o ismi Ayakta alkışladı
Ayakta alkışlandı! Fenerbahçe taraftarı yıldız isim için ''O olmasaydı halimiz haraptı'' diyor...
Habervitrini

Spor
Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıktı! İşte sonuç
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, PSV ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Habervitrini

Spor
Aziz Yıldırım: İsmail Kartal görevinin başındadır
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynanan müsabakanın ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın istifa kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Habervitrini
1 dk