Milas'taki ölüm kavşağı yine can aldı

1 dk okuma
Milas'taki ölüm kavşağı yine can aldı

Hızlı Özet

Milas’taki ‘ölüm kavşağı’ olarak nitelendirilen Ağaçlıhöyük Kavşağı’nda meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.



Milas’ta çok sayıda yaralamalı ve ölümlü trafik kazasının meydana geldiği Ağaçlıhöyük Kavşağı’nda yolun karşısına geçmek isteyen bir vatandaşa araç çarptı. Edinilen bilgiye göre; akrabalarının mevlidine gitmek için Ağaçlıhöyük Kavşağı’na gelen 81 yaşındaki Mehmet Tosun Çetin, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Milas’tan Bodrum istikametine doğru seyir halindeki Mehmet Murat Ş. idaresindeki 34 N 0925 plakalı otomobil, karayolunu kullanan Çetin’ne çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlileri, çarpmanın etkisiyle yola savrulan Çetin’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.



Acı haberi alan Çetin’in yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatılırken, araç sürücüsünün ifadesine başvuruldu. Sürücü, kavşağı geçtiği sırada birinin aniden yola fırladığını, yayaya çarpmamak için manevra yaptığını ancak çarpmaktan kurtulamadığını iddia etti. Polis ekipleri, zaman zaman araç trafiğinin tıkandığı karayolunda güvenli geçişin sağlanması için çalışma başlattı. Olay yerindeki çok sayıda vatandaş, sık sık kazaların meydana geldiği kavşakta kapsamlı bir çalışma başlatılarak güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi. 



VOLKAN YILDIZ




 


Bu haber 493 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kara Haydar'ın düğünündeki altınların büyük kısmı sahte çıktı.. Gelin şok olacak
Asayiş

Kara Haydar'ın düğünündeki altınların büyük kısmı sahte çıktı.. Gelin şok olacak

Gösterişli yaşamı ve düğünündeki altın görüntülerinin ardından gözaltına alınıp kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Vanlı Kara Haydar olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan

Habervitrini14069 Görüntüleme
Hayrabolu’da otomobile silahlı saldırı: Kuyumcu toptancısı Hamdi Mor yaşamını yitirdi
Asayiş

Hayrabolu’da otomobile silahlı saldırı: Kuyumcu toptancısı Hamdi Mor yaşamını yitirdi

İstanbul’dan Hayrabolu’ya seyir halinde olan Hamdi Mor’un kullandığı otomobile, Canhıdır Köprüsü’nün altında silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan 45 yaşındaki Mor, kaldırıldığı Hayrabolu Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı; jandarma ve polis ekiplerinin saldırganları yakalama çalışması sürüyor.

Habervitrini11084 Görüntüleme
Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni kamera kaydı! Bilirkişi raporunda 4 şüphe
Asayiş

Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni kamera kaydı! Bilirkişi raporunda 4 şüphe

Rojin Kabaiş soruşturmasında Kabaiş ailesinin avukatı Abdurrahman Karabulut, Mersin’de hazırlanan bilirkişi raporunun tamamlandığını açıkladı. Raporda yeni kamera kayıtlarına yer verildi. Rojin’in cep telefonunun bulunduğu alandaki özel güvenlik görevlisinin şüpheli hareketleri ve yine Rojin’in kaybolduğu akşam Bardakçı köyündeki bir evde şüpheli bir hareketlilik dikkat çekti. İşte dosyadaki 4 şüpheli detay…

Habervitrini10801 Görüntüleme
Çetelere geçit yok: Sokaklar Güvende soruşturmasında 21 tutuklama
Asayiş

Çetelere geçit yok: Sokaklar Güvende soruşturmasında 21 tutuklama

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek’in açıkladığı "Sokaklar Güvende" operasyonu kapsamında 21 şüpheli tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini10575 Görüntüleme