A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Romanya ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Karşılaşmanın oynanacağı Bükreş'teki Ulusal Arena'da teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenmanda, milliler, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi.
Milli takımda sakatlardan iyi haber!

Hızlı Özet
“A Milli Futbol Takımımız, Romanya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde yapılan son idmanda tam kadro yer aldı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Icardi için transferde sürpriz rota
Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından yeni takım arayışını sürdüren Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin, İspanya LaLiga ekiplerine önerildiği ileri sürüldü.

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'ye borcu açıklandı.. Rakam az değil
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, genel kurulda sarı-lacivertlilerin eski asbaşkanı Acun Ilıcalı ile ilgili kritik bir açıklama yaptı. Yıldırım, Ilıcalı’nın sahibi olduğu sosyal medya platformunun sarı-lacivertli kulübe 10 milyon borcu olduğunu açıkladı. Yıldırım, ödeme için verilen tarihi de açıkladı.

Galatasaray’dan Virgil van Dijk planı! Muhammed Salah detayı
Virgil van Dijk, bu sezon Liverpool'da 6 maça çıktı ve 540 dakika sahada kaldı. 35 yaşındaki Hollandalı stoperin güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Aziz Yıldırım Kasayı Açtı, Borç Listesini Tek Tek Döküm Yaptı.. İsim İsim futbolcu bonservis ve kulüp borçları
Futbolcu bonservis ve fesih süreçlerinden kalan henüz ödenmemiş tüm kalemleri tek tek okuyan Aziz Yıldırım, yarın itibarıyla tüm ödemelerin yapılacağını duyurdu. İşte kulüpler ve oyuncular bazında açıklanan borç listesi: