MİLLİYET GAZETESİ MUHABİRİ SEDAT PEKER'LE İLGİLİ İFADE VERDİ

Hızlı Özet
“Milliyet Gazetesi muhabiri Tolga Şardan, Sedat Peker'in kurduğu ve yönettiği ileri sürülen organize suçörgütüne yönelik ''Kelebek Operasyonu'' kapsamında ifade verdi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

53 kişinin öldüğü Reyhanlı saldırganı 13 yıl sonra Hatay'da yakalandı
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında gerçekleştirilen saldırıda 53 kişi hayatını kaybetmişti. O saldırının faillerinden olan THKP-C üyesi 59 yaşındaki Bülent Dükancı Antakya'da yakalandı.

İstanbul'da gece operasyonu! Dilenci ve değnekçilere ağır darbe
İstanbul Beyoğlu'nda güvenlik ve kamu düzenini sağlamaya yönelik geniş kapsamlı denetimlerde, aranan 11 şüpheli yakalanırken mevzuata aykırı 20 iş yeri kapatıldı. Hanutçuluk, dilencilik ve değnekçilik yapan onlarca kişiye adli ve idari işlem uygulanırken, kurallara uymayan eğlence mekanlarına 725 bin lira ceza kesildi, dilendirilen 25 çocuk ise muhafaza altına alındı.

Fon soruşturmasında 20 kişiye tutuklama: İşte o isimler
Fon soruşturmasında Çağlayan Adliyesi’ne getirilen 20 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Tutuklu sayısının 65’e ulaştığı soruşturmada gözler mahkemeden çıkacak karara çevrildi.

CHP'li vekili vuran şahıs evinde ölü bulundu!
Aydın’da 10 yıl önce CHP’li Bülent Tezcan’ı silahla yaralayan Abdullah S., bir dairede başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.