Mücahitler İsrail tanklarını böyle vurdu.. Tankın içine eliyle bomba bıraktı

2 dk okuma
Mücahitler İsrail tanklarını böyle vurdu.. Tankın içine eliyle bomba bıraktı

Hızlı Özet

Açıklamaya göre, Kudüs'ün batısındaki Herzl Tepesi'nde bulunan İsrail Askeri Mezarlığı Müdürü Baruch, tarih belirtmeden Herzl Tepesi'nde 48 saat içinde 50 İsrail askerini defnettiklerini aktardı.

İsrail'in 7 Ekim'de başlattığı ve 44 gündür devam soykırımına karşı El Kassam Tugaylarının direnişi devam ediyor. El Kassam Tugaylarının İsrail tanklarını imha ettiği ve Gazze Şeridi'ndeki İsrail askerlerini hedef aldığı anların yeni görüntüleri yayınlandı.

GAZZE'DE EN AZ 5 BİNİ ÇOCUK OLMAK ÜZERE 12 BIN 300 KİŞİ ŞEHİT OLDU

Gazze’deki hükümete göre, 7 Ekim’den bu yana İsrail saldırılarında Gazze Şeridi’nde en az 5 bini çocuk ve 3 bin 300'ü kadın olmak üzere 12 bin 300 kişi öldürüldü.

- İsrail'in Gazze'yi işgalinde son durum

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme" gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

İsrail’de 7 Ekim’deki saldırılarda 310’dan fazlası asker olmak üzere 1200 İsraillinin öldüğü, 5 bin 132 kişinin yaralandığı duyuruldu.

İsrail ordusuna göre, 7 Ekim’den bu yana 59’u Gazze içerisindeki çatışmalarda 6’sı da Lübnan sınırında olmak üzere 380 İsrail askeri öldürüldü.

İsrail’e göre, Kassam Tugayları'nın elinde 239 İsrailli esir bulunuyor.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs’te de 7 Ekim’den bu yana İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 214 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail ordusu, Gazze'de on binlerce yaralı ile sivilin sığındığı onlarca hastaneyi zorla tahliye ettirmek için yerleşkelerini ya da ana binalarını vurdu. İşgal sırasında bazı hastaneleri bastı. Saldırılarda yüzlerce kişi öldü ve yaralandı.

Bu haber 1408 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında yeni operasyon: 14 gözaltı.. 28 yaşında süper yat ve 3 milyar lira
Gündem

Fon soruşturmasında yeni operasyon: 14 gözaltı.. 28 yaşında süper yat ve 3 milyar lira

Sermaye piyasalarında gerçekleştirilen manipülatif işlemlerin ortaya çıkarılması, mağdur vatandaşlarımızın haklarının korunması, sorumluların hukuk önünde hesap vermesi ve adaletin tecelli etmesi amacıyla yürütülen soruşturmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Habervitrini13121 Görüntüleme
MasterChef Eray Aksungur siyasete katıldı.. İşte sürpriz parti
Gündem

MasterChef Eray Aksungur siyasete katıldı.. İşte sürpriz parti

MasterChef Türkiye ile adını duyuran şef Eray Aksungur, Anahtar Parti’ye katıldı. Aksungur’un parti rozetini Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu taktı.

Habervitrini14881 Görüntüleme
Özgür Özel ve İmamoğlu darbe.. Beyoğlu Belediye Başkanı tarafını seçti
Gündem

Özgür Özel ve İmamoğlu darbe.. Beyoğlu Belediye Başkanı tarafını seçti

İBB Davasında 11 aylık tutukluluk sürecinin ardından tahliye olan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tarafını seçti. Güney, YENİ Parti'ye katılmayacağını ve CHP'de kalacağını açıklarken, mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Habervitrini12421 Görüntüleme
Son dakika: Manisa'da okul önünde silahlı saldırı.. çok sayıda kişi vuruldu
Gündem
#Lise Önü Saldırı#Manisa Turgutlu#Silahlı Olay

Son dakika: Manisa'da okul önünde silahlı saldırı.. çok sayıda kişi vuruldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında av tüfeğiyle ateş açılması sonucu 8 kişi etkilendi. Olayın ardından yakalanan ve gözaltına alınan şüpheliyle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12014 Görüntüleme