Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil CHP'nin İzmir mitingine isyan etti

••2 dk okuma
Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil CHP'nin İzmir mitingine isyan etti

Hızlı Özet

“7'li koalisyon ortakları CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti, İzmir'de miting düzenledi. Miting öncesi sosyal medya hesabından açıklama yapan muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, CHP'nin ortaklarından ve listedeki isimlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.”






CHP'ye yakınlığı ile bilinen muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından 7'li koalisyonu bombaladı. 7'li koalisyonun İzmir Mitingi öncesi açıklama yapan Özdil, Taraf gazetesi yazarı Yüksel Taşkın'ın CHP'den aday yapıldığını hatırlatarak "Asla unutturmayacağımız bir gün. İzmirlilere, Davutoğlu’nu, Babacan’ı, kumpasçı The Taraf yazarını alkışlatacaklar" dedi.



7'li koalisyon ortakları CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti, İzmir'de miting düzenledi. Miting öncesi sosyal medya hesabından açıklama yapan muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, CHP'nin ortaklarından ve listedeki isimlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.



KUMPASÇI YAZARIN ADAYLIĞINA TEPKİ



7'li koalisyonun İzmir Mitingi'ni "Asla unutturmayacağımız bir gün olarak nitelendiren Özdil, "Kemalizm ırkçılıktır" diyen kumpasçı Taraf gazetesi yazarı Yüksel Taşkın'ın CHP'den İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı gösterilmesi tepki gösterdi.



"İZMİRLİLERE ALKIŞLATACAKLAR"



Kılıçdaroğlu'nun ortakları Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı da es geçmeyen Özdil, "20 yıldır karşı devrimle mücadele eden Mustafa Kemal'in askeri İzmirlilere bugün, mutant gazetecilerin borazanlığında, Davutoğlu'nu, Babacan'ı, kumpasçı The Taraf yazarını alkışlatacaklar." ifadelerini kullandı.



CHP'NİN LİSTESİNDEKİ İSİMLER TEPKİ ÇEKİYOR



CHP'nin listesindeki pek çok isim başta CHP'liler olmak üzere büyük tepki gördü. Adeta 'yok yok' denilen listede FETÖ, PKK ilişkili ve geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi ve seçmenine ağır hakaretler eden adaylar bulunuyor.



AYSEVER "İZMİRLİ HERHALDE KENDİSİNİ JİLETLEYECEK' DEMİŞTİ



CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, de CHP'nin milletvekili aday listeleri üzerinden sert eleştirilerde bulunmuştu. CHP listesinden 1'inci sırada FETÖ'cü bir ismin, 2'nci sırada ise karanlık işlerle uğraştığını öne sürdüğü Tuncay Özkan'ın aday gösterilmesini hedef alan Aysever, 'İzmirli herhalde kendisini jiletleyecek' demişti.



TARAF YAZARI TAŞKIN CHP'NİN 1.SIRA ADAYI



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, FETÖ'nün Ergenekon, Balyoz gibi kumpas davalarının tetikçisi Taraf'ın yazarıydı. Taşkın, CHP İzmir 1. Bölge 1. sıradan aday olarak gösterildi.




Bu haber 1130 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!
Gündem

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!

30 Eylül'de Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması bekleniyor. Tarih belli olurken, cep telefonunu kapatan Cemil Tugay’ın danışmanlarına verdiği talimat ise dikkat çekti.

Habervitrini13285 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi

Ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu birtakım olaylar konusunda duyduğum kaygıları ifade etmeye çalışırken; kullandığım bazı ifadelerin maksadını aştığını ,çarpıtıldığını ve partimizin kurumsal kimliğini, dava arkadaşlarımızı ve yıllardır büyük bir fedakârlıkla hizmet eden teşkilat mensuplarımızı zan altında bırakan bir görüntü oluşturduğunu müşahade ediyorum.

Habervitrini13387 Görüntüleme
Adana'nın beşik gibi sallanıyor
Gündem

Adana'nın beşik gibi sallanıyor

Adana'nın Saimbeyli ilçesi 4.8 ve 4.9 büyüklüğündeki depremlerin ardından bir kez daha sallandı. İlçede 4.4 büyüklüğünde üçüncü bir deprem meydana geldi.

Habervitrini12331 Görüntüleme
NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı
Gündem

NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı

Türkiye, uzay ve havacılık dünyasının en büyük buluşmalarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. NASA, 5-9 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 77. Uluslararası Astronotik Kongresi için programını açıklarken, Artemis'ten Mars'ta yapay zekaya, Ay araştırmalarından uzayda üretime kadar kritik başlıkların Türkiye'de masaya yatırılacağı duyuruldu.

Habervitrini13788 Görüntüleme