Mustafa Sarıgül, 'Ak Partililer'in gönüllerini alın'

1 dk okuma
Mustafa Sarıgül, 'Ak Partililer'in gönüllerini alın'

Hızlı Özet

Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa’daki esnafı ziyaret etti


CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa’daki esnafı ziyaret etti. Esnafların dertlerini dinleyen Mustafa Saragül, Rami Meydanı’na partililere seslenerek “AK Partili dostların gönüllerini kazanın” dedi.



Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa’da bir tekstil atölyesi ile Rami Kuru Gıda Toptancıları Hali’ndeki esnafı ziyaret etti. Mustafa Sarıgül, İşkent Sanayi Sitesi’ndeki bir tekstil atölyesine gelerek, buradaki işçilerin dertlerini dinledi. Tekstil işçileriyle tek tek tokalaşan Mustafa Sarıgül, burada yaptığı açıklamada “Keşke ülkemiz kendi markasını üretebilse. Bir ülke markalarıyla güç kazanır. İnşallah İstanbul’u kazandıktan sonra ülkemizde yükselmekte olan markaların önünü açacağım. İstanbul’u da bir marka şehri yapacağım” diye konuştu.



Mustafa Sarıgül, daha sonra Rami Kuru Gıda Toptancıları Hali’ne gitti. Burada bulunan esnafı ziyaret eden Mustafa Sarıgül, ardından Rami Meydanı’na geçti. Burada kalabalığın karşıladığı Sarıgül’e bir esnaf tabakta baklava ikram etti. Mustafa Sarıgül, partililere hitap ederek, “AK Partili dostlara gittiğiniz zaman 'Neden AK Parti’ye oy verdiniz?' demeyin. Onların gönüllerini kazanın” dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanlara da seslenen Mustafa Sarıgül, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan bütün çalışma arkadaşlarıma sesleniyorum. Belediyede görev yapan bütün arkadaşlarım şunu bilmelidir ki, Mustafa Sarıgül hiçbir arkadaşımızı düşüncesinden dolayı görevden almaz. Allahım bu görevi hayırlıysa bize versin” diye konuştu.



Sarıgül daha sonra buradan ayrılarak, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Pendik’e gitti.



Süleyman KAYA/İSTANBUL,(DHA)


Bu haber 626 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Devlet Bahçeli tehdit edildi
Gündem

Devlet Bahçeli tehdit edildi

MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş’tan dikkat çeken bir iddia geldi. Savaş, “Terörsüz Türkiye” süreci nedeniyle MHP lideri Devlet Bahçeli’yi tehdit edenlerin olduğunu öne sürdü.

Habervitrini14763 Görüntüleme
Adalar Belediyesi'nde dengeleri değiştirecek istifa
Gündem

Adalar Belediyesi'nde dengeleri değiştirecek istifa

Adalar Belediye Başkanvekili Medine Pamuk'un istifasının ardından bugün yapılması planlanan başkanvekilliği seçimi, yeterli çoğunluk sağlanamaması üzerine 23 Eylül'e ertelendi. Gelişme sonrası tutuklu Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Durak da belediye meclis üyeliği ve İBB Meclis üyeliği

Habervitrini12686 Görüntüleme
Sekiz günlüğüne gittiği umreden sekiz aydır dönemediler
Gündem

Sekiz günlüğüne gittiği umreden sekiz aydır dönemediler

Ramazan umresi için 17 Şubat'ta Mekke'ye giden Havva Ünlüce (61) ile çocukları Serdar Ünlüce (34), Semra Karakaya (39) ve Hediye Ünlüce Sırakaya (25), Kabe'de yaşanan bir tartışmanın ardından 8 aydır Suudi Arabistan'dan ayrılamıyor. Aile fertleri, olayın yanlış anlaşıldığını savunurken, haklarındaki yargı sürecinin tamamlanarak Türkiye'ye ve yakınlarına dönmek istiyor.

Habervitrini10332 Görüntüleme
DMM'den 'Ailem Güvende' mesajı: Açık bir dezenformasyon
Gündem

DMM'den 'Ailem Güvende' mesajı: Açık bir dezenformasyon

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı uluslararası basın-yayın organlarında yer alan 'Ailem Güvende' operasyonlarının 'keyfi ve hedef gözeterek yürütüldüğü' yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

Habervitrini13882 Görüntüleme