Narin Güran davasında tutuklu Amca Salim Güran cezaevinden seslendi!

2 dk okuma
Narin Güran davasında tutuklu Amca Salim Güran cezaevinden seslendi!

Hızlı Özet

Diyarbakır’da vahşice öldürülen 9 yaşındaki Narin Güran davasında yeni gelişme yaşandı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan amca Salim Güran, cezaevinden kardeşi aracılığıyla mesaj yayınladı. Güran, "Çıkan bütün deliller katil olan Nevzat'ı kabak gibi ortaya koyuyor. Her şey ortada. Biz kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Diyarbakır’da vahşice öldürülen 9 yaşındaki Narin Güran davasında yeni gelişme yaşandı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan amca Salim Güran, cezaevinden kardeşi aracılığıyla mesaj yayınladı. Güran, "Çıkan bütün deliller katil olan Nevzat'ı kabak gibi ortaya koyuyor. Her şey ortada. Biz kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos’ta kaybolan 9 yaşındaki Narin Güran, evine 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde ölü bulunmuştu. Küçük kızın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma sonucunda biri ana dava olmak üzere iki dosya açıldı.

Diyarbakır 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve amca Salim Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


Narin Güran davasında sessizlik bozuldu: Tutuklu Amca Salim Güran cezaevinden seslendi! - 1. Resim

Narin’i gömdüğünü itiraf eden komşu Nevzat Bahtiyar’a ise 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Karar Yargıtay’a taşınırken, ailesi Erzurum Cezaevi’nde kalan Salim Güran’ı ziyaret etti.


Narin Güran davasında sessizlik bozuldu: Tutuklu Amca Salim Güran cezaevinden seslendi! - 2. Resim

SALİM GÜRAN'IN MESAJINI PAYLAŞTI

Sabah'ın haberine göre eski muhtar amca Salim Güran'ın mesajını kardeşi sosyal medya hesabından paylaştı.


Narin Güran davasında sessizlik bozuldu: Tutuklu Amca Salim Güran cezaevinden seslendi! - 3. Resim

"İştirak halinde çocuğu öldürmek" suçundan tutuklu olan Salim Güran, açıklamasında yine Nevzat Bahtiyar'ı suçladı. Kardeşi aracılığıyla açıklama yapan Salim Güran, şu ifadeleri kullandı:

"Bizi bu zor günlerimizde yanlız bırakmayan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Bu zorlu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen, hakikatin peşinden koşup cesurca mücadele edenlere, Narin kızımız için gecesini gündüzüne katan herkesten Allah razı olsun"


Narin Güran davasında sessizlik bozuldu: Tutuklu Amca Salim Güran cezaevinden seslendi! - 4. Resim

"DELİLLER KABAK GİBİ ORTADA"

Sosyal medyadan ailesini paylaştığı mesajda Nevzat'ı suçlayan amca Salim Güran, "Çıkan bütün deliller katil olan Nevzat'ı kabak gibi ortaya koyuyor. Her şey ortada. Biz kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz, susmayacağız, sessiz kalmayacağız" iddiasında bulundu.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Bu haber 745 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Antalya'da yangın büyüyor! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Asayiş

Antalya'da yangın büyüyor! Yerleşim yerleri boşaltıldı

Antalya'nın Aksu ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Havanın kararmasıyla hava desteği sona ererken, alevlerin tehdit ettiği bazı yerleşim alanları tedbir amacıyla boşaltıldı.

Habervitrini14545 Görüntüleme
Canlı hayvan borsasında öldüresiye kavga
Asayiş

Canlı hayvan borsasında öldüresiye kavga

Diyarbakır Canlı Hayvan Borsası’nda taraflar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, sopalı kavgaya dönüştü. Çok sayıda kişinin birbirine acımasızca saldırdığı olayda, pazardaki hayvanlar da korkuyla çevreye kaçıştı.

Habervitrini10409 Görüntüleme
Tanju Özcan mahkemede bayıldı! "Sizin insafınıza bırakıyorum"
Asayiş

Tanju Özcan mahkemede bayıldı! "Sizin insafınıza bırakıyorum"

'Rüşvet' soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan ve tutuklu bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahkemede fenalaşarak bayıldı. Özcan, "1 yılda 25 kilo verdim. Vücutta eriyecek yağ kalmadığı için kastan gidiyor. Kendimi acındırmak istemiyorum, böyle bir duruma düşmek istemiyorum ama hakim bey sizin insafınıza bırakıyorum" dedi.

Habervitrini12607 Görüntüleme
Müstehcenlik soruşturmasında 184 hesaba erişim engeli
Asayiş

Müstehcenlik soruşturmasında 184 hesaba erişim engeli

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, müstehcen içerik bulunduğu değerlendirilen 184 sosyal medya hesabına erişimin engellenmesine ve söz konusu içeriklerin kaldırılmasına karar verdi.

Habervitrini13701 Görüntüleme