Michelle Obama, eşine, kapalı kapılar ardında, "Bu kadar çalıştın ama bu gezi bu olay ile hatırlanacak. Kim olduğunu sanıyorsun. Bill Clinton mı? Onun gibi olma" diye çıkışmış.
Hürriyet'in haberine göre geçen hafta İtalya’daki G-8 zirvesi sırasında genç bir kadına bakarken objektiflere yakalanan ABD Başkanı Barack Obama, First Lady Michelle Obama’dan azar işitmiş. İddialara göre Obama ve Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin, 17 yaşındaki Brezilyalı Mayara Tavares’e önlerinden geçerken dikkatle bakarken görüntülendikleri fotoğrafı, First Lady Michelle Obama da incelemiş. First Lady’nin fotoğrafı inceledikten sonra kapalı kapılar ardında patladığı söyleniyor. Buna göre, Michelle Obama, "Bu kadar çalıştın ama bu gezi bu olay ile hatırlanacak. Kim olduğunu sanıyorsun. Bill Clinton mı? Onun gibi olma" diye çıkıştı. First Lady’nin kocasına birkaç dakika boyunca hiddetle bağırdığı da öne sürüldü. ABD Başkanı Barack Obama’nın eşinin tepkisine ne cevap verdiği bilinmiyor.
"Vücut dili" uzmanı Patti Wood, Obama’nın masum olduğu biliniyor. Fotoğrafın verdiği izlenime rağmen, Amerikan ABC televizyonu tarafından yayınlanan görüntüde, Obama’nın, basamaklarda bulunduğu için genç kızın ayaklarına baktığı görülüyor.
Bill Clinton’ın Beyaz Saray’da stajyerlik yapan 20 yaşındaki Monica Lewinsky ile birlikteliğinin ortaya çıkmasıyla patlak veren skandal tarihe Monica Lewinsky skandalı olarak geçmişti. 15 Kasım 1995 günü, Bill Clinton "ilk kez" Monica Lewinsky ile oral seks ilişkisi yaşamıştı. Hillary Clinton, aynı gün, Nobel ödülü kazanan Amerikalıları Beyaz Saray’da kabul etmiş ve fotoğraf çektirmişti. Başkan Bill Clinton’ın genç stajyer kadın Monica Lewinsky ile aşk yaptığı günlerin en az 7’sinde Hillary Clinton’ın da Beyaz Saray’da olduğu biliniyor. 1998 yılı sonunda patlak veren skandal, ABD’yi bir anayasa krizine sürüklemiş, Başkan Clinton Temsilciler Meclisi tarafından resmen suçlanmış ve Senato’da yargılanarak aklanmıştı. Clinton önce iddiaları reddetmiş, aylar sonra da kamuoyu önünde kabul etmişti. Clinton yalan beyanda bulunmak ve adaleti engellemekle suçlanmıştı.
OBAMA'YA 'CLİNTON' FIRÇASI

Hızlı Özet
“Barack Obama’nın G-8 zirvesinde 17 yaşındaki Brezilyalı kıza bakarken objektiflere yakalanması, başını evde de derde soktu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fotoğraflarla dünyada aniden ortaya çıkan Devasa obruklar
Çin'in Hainan eyaletine bağlı Haikou kentinde, şiddetli yağmurların ardından bir otoparkta oluşan çukura saplanan arabaları izleyen insanlar

Kuveyt, 7.000 yabancı öğretmenin işine son verdi... İşte bunun sebebi
Kuveytli yetkililer, okulların gerçek ihtiyaçlarına göre farklı uyruklardan yaklaşık 7.000 kadın ve erkek öğretmenin işine son verilmesini içeren, fazla öğretmen kadrosunu ortadan kaldırmaya yönelik planın ilk aşamasının

Almanya'daki seçim sonucu Merkel'i üzdü: Kalbim kan ağlıyor
Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Saksonya-Anhalt’ta AfD’nin elde ettiği tarihi seçim başarısının ardından sessizliğini bozdu. Merkel, sonuçların Almanya için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “İçim kan ağlıyor” dedi.

İran, ABD uçak gemilerini hedef alıyor.
"Hürmüz" savaşında tehlikeli bir değişim