Okan Buruk emri verdi ve Nijeryalı için karar çıktı: Gündem oldu…

1 dk okuma
Okan Buruk emri verdi ve Nijeryalı için karar çıktı: Gündem oldu…

Hızlı Özet

Galatasaray Nijeryalı yıldızını saklayabilir. Hafif bir sakatlığı bulunan Osimhen'in, Beşiktaş derbisi öncesinde riske edilmeyebileceği öğrenildi. Nijeryalı forvetin Antalyaspor ve Elfsborg mücadelelerinde kulübede bulunabileceği öğrenildi.

Galatasaray Nijeryalı yıldızını saklayabilir. Hafif bir sakatlığı bulunan Osimhen'in, Beşiktaş derbisi öncesinde riske edilmeyebileceği öğrenildi. Nijeryalı forvetin Antalyaspor ve Elfsborg mücadelelerinde kulübede bulunabileceği öğrenildi.
  
Galatasaray, milli aradan sonra Antalyaspor deplasmanına çıkacak. 23 Ekim'de ise Avrupa Ligi'nde Elfsborg konuk edilecek. Sarı-Kırmızılılar, 28 Ekim'deki Beşiktaş derbisi öncesinde Osimhen'i iki maçta da kullanmayabilir. Oyuncu büyük ihtimalle riske edilmeyecek.
  
Forma giydiği maçlarda hem takım savunmasına hem de ofans gücüne büyük katkılar sağlayan 25 yaşındaki dünya yıldızı, Beşiktaş'la içeride oynanacak karşılaşmada en büyük koz olacak. Teknik direktör Okan Buruk, zorlü fikstür gereği kendisini saklamayı planlıyor. Napoli'den kiralanan futbolcu, kısa süre içinde alışma sürecini atlatmıştı.
  
Osimhen için Napoli, sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalması yönünde anlaşmıştı. Ancak Avrupa'dan birçok kulüp, Nijeryalı golcü için sıraya girdi. Özellikle İngiliz ekibi Chelsea’nin 81 milyon euro'luk bir teklif paketiyle İtalyan ekibinin kapısını çalacağı haberleri çıktı. Böyle bir durumda sarı-kırmızılıların da küçük de olsa bir pay alacağı iddia edildi. Ancak şu ana kadar resmi bir teklifin ortaya çıkmadığı, Aralık ayında görüşmelerin somutlaşacağı belirtiliyor.
  
Galatasaray taraftarının çok sevdiği Osimhen de kulübe çok çabuk alıştı. Çok mutlu olduğunu, İstanbul'da yaşamaya devam etmek istediği de biliniyor. Sarı-kırmızılı yönetimin de ciddi bir sponsor desteği bularak Osimhen'i kadroda tutma ihtimalini masaya yatırdığı da gelen haberler arasında.

Bu haber 839 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Meydanlarda maç yayını iptal! 81 ile talimat
Spor

Meydanlarda maç yayını iptal! 81 ile talimat

YKS öncesinde öğrencilerin sessiz ve huzurlu bir ortamda sınava hazırlanabilmesi için İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği talimat sahaya yansımaya başladı. Gürültü yapılmamasına ilişkin talimat sonrası bazı illerde, A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası maçlarının meydanlarda dev ekranlardan yayınlanmasına yönelik organizasyonlar iptal edildi. Kararların, gürültü ve trafik yoğunluğunu önleyerek sınav sürecini olumsuz etkileyebilecek unsurları ortadan kaldırmayı hedeflediği belirtildi.

Habervitrini14217 Görüntüleme
Dünya Kupası’nda Kanadalı yıldızın ayağı kırıldı
Spor

Dünya Kupası’nda Kanadalı yıldızın ayağı kırıldı

Dünya Kupası B Grubu'nda Kanada ile Katar arasında oynanan mücadelede talihsiz bir an yaşandı. Katar forması giyen Assim Madibo'nun sert müdahalesi sonrası Kanadalı Ismael Kone'nin ayağı kırıldı.

Habervitrini12226 Görüntüleme
Torreira'dan kafa karıştıran mesaj: Icardi paylaşımı gündeme oturdu!
Spor

Torreira'dan kafa karıştıran mesaj: Icardi paylaşımı gündeme oturdu!

Galatasaray'da geçirdiği 4 sezonda 4 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Lucas Torreira, sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Mauro Icardi ile fotoğrafına, "Kalıyor" mesajını yazdı. Uruguaylı futbolcunun paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu mesaj, Arjantinli yıldızın geleceği hakkında spekülasyonlara yol açtı.

Habervitrini9774 Görüntüleme
Caner Erkin futbolu bıraktı: 10 kulüpte oynadı, 10 kupa kazandı
Spor

Caner Erkin futbolu bıraktı: 10 kulüpte oynadı, 10 kupa kazandı

Caner Erkin, 37 yaşında profesyonel futbol kariyerine nokta koyduğunu açıkladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Erkin, son olarak Sakaryaspor'un başarısı için mücadele etmişti.

Habervitrini9487 Görüntüleme