Premier Lig'e Yükseliş Son Dakika Golüyle Geldi
İngiltere Championship play-off finalinde yaşanan kıyasıya mücadelenin galibi Hull City oldu. Mülkiyeti Acun Ilıcalı'ya ait olan takım, Middlesbrough ile karşılaştığı müsabakadan 1-0'lık skorla zaferle ayrıldı. Maçın kaderini belirleyen gol, 90+5. dakikada McBurnie tarafından kaydedildi ve bu golle Hull City, adını Premier Lig'e yazdıran ekip oldu.

Okan Buruk'tan Ilıcalı'ya Kutlama Telefonu
Hull City'nin bu önemli muvaffakiyetinin ardından Acun Ilıcalı'yı ilk kutlayan isimler arasında Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Okan Buruk da yer aldı. Buruk, FaceTime uygulaması üzerinden Ilıcalı ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirerek hem kendisini hem de kulübünü elde edilen bu büyük başarıdan ötürü tebrik etti ve iyi dileklerini iletti.
Sosyal Medyada Taraftarların Sert Eleştirileri
Okan Buruk ile Acun Ilıcalı arasında geçen bu konuşma, kısa zamanda sosyal medyada geniş yankı buldu ve Galatasaray taraftarları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Sarı-kırmızılı destekçiler, özellikle 2024-2025 sezonu boyunca Fenerbahçe Kulübü ile yaşanan gerginliklere atıfta bulunarak, teknik direktörlerinin Ilıcalı ile kurduğu samimi iletişimi tenkit etti.




