Okan Buruk'un sağ bek planı netleşti! Singo mu, Boey mi?

2 dk okuma
Okan Buruk'un sağ bek planı netleşti! Singo mu, Boey mi?

Hızlı Özet

Ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda hamleler peş peşe gelirken Okan Buruk'un maçlara nasıl bir 11 çıkaracağı da netleşmeye başladı.

Galatasaray transferde bir sürprize daha imza atarak eski oyuncusu Sacha Boey ile yeniden anlaşmaya vardı. Bu gelişmenin ardından, sakatlıktan dönen Singo mu yoksa Boey’in mi ilk 11’de forma giyeceği merak konusu oldu. Sarı-kırmızılılarda bu kritik tercih için yeni plan netlik kazandı.

Ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda hamleler peş peşe gelirken Okan Buruk'un maçlara nasıl bir 11 çıkaracağı da netleşmeye başladı.

BOEY DÖNDÜ! 
Orta saha geliyor, stoper alınıyor derken, Galatasaray sürpriz bir sağ bek transferine imza attı. Sarı-Kırmızılılar, daha önce Bayern Münih’e 30+5 milyon Euro gibi rekor bir bedelle sattığı Sacha Boey’yi geri getirdi.

'ÇOK MUTLUYUM' DEDİ 
25 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralayan Galatasaray, maaşının tamamını karşılayacak. Sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul’a getirilen Fransız sağ bek, havalimanında ayak üstü yaptığı açıklamada, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Geri döndüğüm için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

PLAN BELLİ OLDU 
Bu gelişmenin ardından sakatlıktan dönen Singo mu yoksa Boey’in mi forma giyeceği merak konusu olurken, teknik heyetin yeni planı da netleşti.

SINGO STOPER OLACAK! 
Boey’nin gelişiyle Galatasaray’da Sallai ile birlikte sağ bek sayısı 2’ye yükseldi. Sakatlanmadan önce bu pozisyonda oynayan Singo ise sezonun kalan bölümünde Abdülkerim ve Sanchez’le birlikte stoperde devam edecek. Sarı-Kırmızılılar böylece bir anlamda stoper sayısını da artırmış oldu. Bayern’deki son antrenmanında bir sakatlık yaşayan ve çalışmayı yarım bırakan Boey’nin burada tedavi edileceği, ancak ciddi bir sıkıntısının bulunmadığı kaydedildi.

Bu haber 392 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray Transferde Tarih Yazdı: Kulüp Tarihinin En Pahalı 11 İsim Açıklandı!
Spor

Galatasaray Transferde Tarih Yazdı: Kulüp Tarihinin En Pahalı 11 İsim Açıklandı!

Galatasaray’ın transfer tarihinde kadrosuna kattığı isimler için ödediği bonservis bedelleri belli oldu. Sarı-kırmızılıların özellikle son dönemde kadrosuna kattığı dünya yıldızları listede üst sıraları parsellerken, zirvenin rakipsiz sahibi Victor Osimhen oldu.

Habervitrini14097 Görüntüleme
Galatasaray'da Deniz Gül kararı: Kocaelispor planı ortaya çıktı
Spor

Galatasaray'da Deniz Gül kararı: Kocaelispor planı ortaya çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Süper Lig'de 13 Eylül Pazar akşamı oynanacak Kocaelispor karşısında forvet hattında yeni transferleden Deniz Gül'e ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

Habervitrini14141 Görüntüleme
Ayrılığa kapıları kapattı! Galatasaray’ı 2 maçta ayakta tuttu…
Spor

Ayrılığa kapıları kapattı! Galatasaray’ı 2 maçta ayakta tuttu…

Sarı-kırmızılılarda 4 sezonda 4 şampiyonluk yaşayan 'Atom Karınca' lakaplı orta saha, önce vatandaşı Fernando Muslera'nın, ardından Mauro İcardi'nin gidişiyle morali bozulsa da artık tamamen takıma odaklandı.

Habervitrini14280 Görüntüleme
Vincenzo Italiano: Geçen hafta yaşadığımız delilikti, çılgınlıktı.
Spor
#Beşiktaş#Süper Lig#Italiano

Vincenzo Italiano: Geçen hafta yaşadığımız delilikti, çılgınlıktı.

Derbi sonrası sahaya çıkmanın kolay olmadığını belirten Vincenzo Italiano, "Söyleyecek çok fazla bir şey yok, çok tehlikeli bir maçtı. Derbi sonrası o motivasyonu ve açlığı yeniden yakalamak kolay olmuyor. Geçen hafta yaşadığımız tam anlamıyla bir delilikti, çılgınlıktı.

Habervitrini12932 Görüntüleme