Öldü sandılar, 20 saat sonra dondurucudan sağ çıktı

1 dk okuma
Öldü sandılar, 20 saat sonra dondurucudan sağ çıktı

Hızlı Özet

Hindistan'da ailesi tarafından öldüğü sanılan 74 yaşındaki adam, derin dondurucuya koyulduktan 20 saat sonra ölmediği anlaşıldı.






Hindistan'da ailesi tarafından öldüğü sanılan 74 yaşındaki adam, derin dondurucuya koyulduktan 20 saat sonra ölmediği anlaşıldı. Yaşlı adam, ailenin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri tarafından derin dondurucudan çıkarılıp hastanede tedavi altına alındı.



Ailesi öldü sandı, 20 saat sonra dondurucudan sağ çıktı



The Independent'in haberine göre, Hindistan'da Kandhampatti köyünde yaşanan olayda 74 yaşındaki ağır hasta ve yatalak hasta olan Balasubramanian Kumar, ailesi tarafından hareket etmediği görülünce öldüğünü düşünülüp cenaze törenine kadar derin dondurucuya alındı.



hindisitan



Aile üyeleri hakkında soruşturma açıldı



Ailenin ödünç olarak aldığı derin dondurucuyu almaya gelen şirket çalışanı, adamın ölmediğini fark etti. Bunun üzerine çalışan aile fertlerine haber verdi. Aile fertleri de yaşlı adamın ölmediğini ve hareket ettiğini fark edince polise haber verdi. 20 saat sonra ölmediği anlaşılan yaşlı adam derin dondurucudan çıkarılıp hastanede tedavi altına alındı.



hinditstan



Olayla ilgili açıklama yapan polis amiri Sooramangalam, derin dondurucu şirketi çalışanının kendilerine haber verdiğini, olayda ailenin bir kastı olmamasına rağmen, yaşlı adamı hastaneye götürüp resmi olarak ölümünü kayıtlara geçirmek yerine derin dondurucuya koyduklarını, bunun suç teşkil ettiğini ve aile üyeleri hakkında soruşturma açıldığını söyledi.




Bu haber 516 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR