ERSOY YALÇIN
MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde dün tedavi gördüğü hastanedeki odasının penceresinden atlayarak intihar eden 70 yaşındaki kanser hastası marangoz, mesleği bırakırken yaptığı tabutuyla toprağa verildi.
Yeşil Mahalle'de ikamet eden marangoz ustası İsa İleri, mahallede vefat edenlerin de tabutunu yapıyordu. Fakir olanlardan para da almayan iyiliksever marangoz, bir yıl kadar evvel kolon kanserine yakalandı. Bunun üzerine mesleğini bırakan İsa İleri, en son 4 tabut yaptı ve bunlardan ikisini arkadaşlarına, birisini dayısına, diğerini ise kendisine ayırdı. Kolon kanseri sebebiyle iş yerini kapatan İleri, bir süredir Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Ağrıları giderek artan İleri,
dayanamayarak hastanenin 3. katından atlayıp hayatına son verdi.
4 çocuk babası olan ve bundan 15 yıl kadar evvel Marangozcular Derneği Başkanlığı da yapmış olan 70 yaşındaki İsa İleri'nin cenazesi bugün Yeşil Mahalle mezarlığına defnedildi. Cenazesi ise kendisine yaptığı son tabutla birlikte toprağa verildi.
ÖLMEDEN ÖNCE TABUTUNU YAPTI

Hızlı Özet
“Mersin'in Tarsus ilçesinde dün tedavi gördüğü hastanedeki odasının penceresinden atlayarak intihar eden 70 yaşındaki kanser hastası marangoz, mesleği bırakırken yaptığı tabutuyla toprağa verildi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kara Haydar'ın altınları bakın nerede bulundu
Tançalan'ın 2020'den itibaren 74 bin ticari kar gösterdiği ancak eşi Çağla Öz ile hesaplarındaki para trafiğinin 222 milyon TL'yi aştığı ortaya çıktı. Kara Haydar'ın MASAK raporunda adı geçen kayınvalidesi gözaltına alınırken gelin Çağla Öz'ün arandığı açıklandı. Öte yandan 45 milyon değerinde olduğu iddia edilen altınlar ise odunlukta bulundu… İşte şok detaylar!

Kaşif Kozinoğlu'nun Feth-i kabir işlemi tamamlandı: Kemik ve toprak örnekleri alındı
İnceleme sürecinin ardından Adli Tıp Kurumu 1'inci İhtisas Kurulu tarafından, Kozinoğlu'nun kesin ölüm nedeni ve olayda üçüncü kişi müdahalesinin bulunup bulunmadığına ilişkin nihayi mütalaanın hazırlanması planlanıyor.

Güllü'nün oğlundan kardeşi Tuğyan'a sert sözler: Kardeşliğimiz söz konusu değil
Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter, annesinin ölümüyle ilgili görülecek davanın ilk duruşması öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Tuğyan ile herhangi bir kardeşliğimiz söz konusu değil" diyen Tuğberk, "Tek isteğim gerçeğin ortaya çıkması" ifadelerini kullandı.

Otomobiliyle ters yöne giren kadın polislere saldırdı
Bursa’da, kullandığı otomobiliyle ters yöne giren Büşra A., kendisini durduran ve işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdı.