Oruç Reis'e bir saldırı mı oldu?.. Erdoğan ne demek istedi

1 dk okuma
Oruç Reis'e bir saldırı mı oldu?.. Erdoğan ne demek istedi

Hızlı Özet

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün çok çarpıcı bir ifade kullandı.. Erdoğan Oruç Reis'e salmdırırsanız bedelini ödersiniz dedik ödettik dedi..






Oruç Reis'e kim v enasıl saldırdı cevap nasıl verildi? İşte bu bilinmiyor. Ancak Erdoğan ağzından bir saldırı olduğu ve karşılık verildiği anlaşılıyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Oruç Reis’e saldıracak olursanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün de ilk cevabı aldılar" diyerek Doğu Akdeniz'de saldırı olduğu imasında bulundu.



Ankara'da AK Parti 19. Kuruluş Yıl Dönümü programına katılan Erdoğan, buradaki konuşmasında Doğu Akdeniz'le ilgili yaşanan gerginliğe değindi.



Cumhurbaşkanı, "Kuzey Irak'ta, Suriye'de, Libya'da, Doğu Akdeniz'de yürüttüğümüz harekatlarla saldırılara karşı cevabımızı anladıkları dilden verdik. Bizim Oruç Reis'imize sakın ha saldırmayın. Eğer Oruç Reis’e saldıracak olursanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün de ilk cevabı aldılar." diye konuştu.



Erdoğan, "Bugün ilk cevabı aldılar" diyerek neye yanıt verildiği ile ilgili ayrıntı paylaşmadı.




Bu haber 577 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta
Gündem

Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta

Siyasette gözler Meclis’teki sandalye dağılımına ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesindeki muhtemel transferlere çevrildi. AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın toplam 326 milletvekiline sahip olduğu Meclis’te, olası bir erken seçim kararının alınabilmesi için 34 milletvekilinin daha desteğine ihtiyaç duyuluyor.

Habervitrini11475 Görüntüleme
Erdoğan BM kürsüsünden İsrail soykırımını haykırdı.. Sözleri dünyada yankılandı
Gündem
#İsrail#Yunanistan#gazze

Erdoğan BM kürsüsünden İsrail soykırımını haykırdı.. Sözleri dünyada yankılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu kürsüsünden yaptığı konuşmada Gazze'de yaşanan insani dramı sert bir dille eleştirerek İsrail yönetimini kınadı. Gazze'yi “çağımızın en insanlık dışı ve en utanç verici temerküz kampı” olarak niteleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı...

Habervitrini10765 Görüntüleme
Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 81. Genel Kurulu'ndaki konuşmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Habervitrini14908 Görüntüleme
Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın
Gündem

Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın

Zirvede konuşma yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Erdoğan muhteşem bir insan ve benim çok iyi dostum. Türkiye’den arkadaşım, o tam bir sert adam. Onunla uğraşmayın, o sert biridir." dedi.

Habervitrini12795 Görüntüleme