Otomobil köprüden uçtu, 1 ölü

1 dk okuma
Otomobil köprüden uçtu, 1 ölü

Hızlı Özet

Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.


ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, dar olan köprüde karşıdan gelen otomobil ile yan yana geçişi sırasında kontrolden çıkan otomobil, 5 metreden içinde bir miktar su bulunan dere yatağına uçtu. Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, ilçeye bağlı Evreşe beldesi yakınlarında meydana geldi. Gelibolu'dan İstanbul yönüne giden Sezai Eybil (54) yönetimindeki 10 BAB 090 plakalı otomobil, karşısından gelen bir diğer otomobille yan yana geçişi sırasında kontrolden çıktı.



Yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki köprüden, içinde bir miktar su bulunan dere yatağına uçan otomobildeki Naciye Eybil (52) öldü. Kazada sürücü Sezai Eybil, kızı Müberra Eybil (15) ve akrabaları Emriye Çalışkan (43) ile Aysel Çalışkan (17) yaralandı.



İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralılardan Sezai Eybil ve Emriye Çalışkan'ı Gelibolu Devlet Hastanesi'ne, Müberra Eybil ve Aysel Çalışkan'ı ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Sezai Eybil, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.



Doğan ZELOVA/ GELİBOLU (Çanakkale), (DHA)

 


Bu haber 540 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14313 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13581 Görüntüleme
Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini12104 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9353 Görüntüleme