M. ŞÜKRÜ YILDIRIM
BATMAN - Batman'da meydana gelen trafik kazasında yerel bir gazete çalışanı hayatını kaybederken, eşi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Batman Çağdaş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Fevzi Demir (45), dün eşi Nurten Demir ve akrabalarıyla birlikte kendisine ait özel otomobille Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Koca köyüne giderken aşırı sürat sonucu araç sulama kanalına uçtu. Yaklaşık 2.5 metre derinliğindeki kanalda akıntıya kapılan araç bir süre sürüklendi. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Demir çiftinin akrabaları tarafından yakınlardaki bir köyden getirtilen traktörle araç sudan çıkartıldı. Batman Devlet
Hastanesi'ne kaldırılan Fevzi Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, eşi Nurten Demir ise yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Nurten Demir'in hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
İzmir ve Adana'da birçok gazetede çalıştıktan sonra gazeteciliğe Batman'da devam eden Fevzi Demir'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Tunceli'ye gönderildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
OTOMOBİL SU KANALINA UÇTU: 1 ÖLÜ

Hızlı Özet
“Batman'da meydana gelen trafik kazasında yerel bir gazete çalışanı hayatını kaybederken, eşi ağır yaralandı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hallederiz Buket 4 hakim ve savcının başını yaktı
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, 2022-2024 yıllarında farklı adliyelerde menfaat karşılığında davalara müdahale ettiği öne sürülen suç örgütüyle bağlantılı oldukları iddia edilen 5 hakim ve savcı açığa alındı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklanan isimler

Manisa canisinin ifadesi şok etti.. Bakın okula neden kurşun yağdırmış
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 11 öğrencinin yaralandığı okul saldırısının faili 15 yaşındaki H.O.'nun ifadesinde, geçmişteki küresel katliamlardan ve Türkiye'deki şiddet olaylarından ilham aldığını belirtti.
29'u kırmızı bültenle aranan 76 suçlunun Türkiye'ye iadesi sağlandı
İçişleri Bakanlığı, kırmızı bültenle aranan 29 ve ulusal seviyede aranan 47 kişi olmak üzere 76 suçlunun Türkiye'ye iadesinin sağlandığını bildirdi.

Manisa'da okul saldırısını gerçekleştiren kişinin geçmişine ilişkin ayrıntılara ulaşıldı
Geçen yıl açık lisede 9. sınıfa devam eden ancak tamamlayamayan şüphelinin, bunun üzerine bu yıl örgün eğitime kaydolduğu ancak okula düzenli devam etmediği ve yalnızca birkaç kez gittiği belirlendi.