CHP'de "tahliye" için polis devrede! Kılıçdaroğlu hem dilekçe verdi hem de uyardı: Özgür Özel kendini binaya kilitledi
"Mutlak Butlan" sonrası CHP Genel Merkezi'ne tahliye kararının tebliğ edilmesi bekleniyor. Ancak Özgür Özel yönetimi Kemal Kılıçdaroğlu'na binayı teslim etmemek için direniyor. Parti yerleşkesinin kapısına otobüsler çekildi. Kılıçdaroğlu'na yakın vekiller kol kola parti binasına yürüdü. O anlarda CHP'liler tekme ve yumruk yumruğa kavga edip birbirini taşladı.
Çıkan arbedeye polis ekipleri müdahale etti. Kemal Kılıçaroğlu önce avukatı Celal Çelik aracılığıyla binanın tahliyesi için dilekçe verdi. Sonra da mahkeme kararına uymayan CHP'lileri "Gerekeni yaparım" diye uyardı. Ankara Valiliği, tahliye için emniyete talimat verdi.
CHP'de "mutlak butlan" kararı sonrası hareketlilik yaşanıyor. CHP Genel Merkezi'ne "tahliye" kararının tebliğ edilmesi beklenirken CHP Grup Başkanı Özgür Özel, binayı Kemal Kılıçdaroğlu'na teslim etmemek için kendini Genel Merkez'e kiltledi.
Özgür Özel'den 'videolu' açıklama: 'Bir saldırı altındayız, buradan çıkmayacağız!'
Son dakika haberi... CHP Genel Merkezi'ndeki tahliye krizi sürerken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel, "Bir saldırı altındayız, buradan çıkmayacağız" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel partisinin Genel Merkezine polis baskını gerçekleştirilirken sosyal medya hesabından bir video mesajı paylaştı.
"BİR SALDIRI ALTINDAYIZ"
Yurttaşlara seslenen Özel, "Bir saldırı altındayız. Suçumuz 47 yıl sonra partiyi birinci parti yapmak. Suçumuz AK Parti’yi yenmek" dedi.
"BURADAN ÇIKMAYACAĞIZ, NE KADAR DAYANABİLİRİZ BİLMİYORUM"
Özel, "Şimdi o hukuksuz kararı aldıkları yetmezmiş gibi kapıya dayandılar. Kapılar kapandı direniş başladı. Şimdi polisle geldiler. Bu binayı tahrip etmek, ele geçirmek istiyorlar, buradan çıkmayacağız. Ne kadar dayanabiliriz bilmiyorum" ifadelerini kullandı.




