Özkan Yalım : Eğer CHP beni yalnız bırakırsa, herşeyi anlatırım

2 dk okuma
Özkan Yalım : Eğer CHP beni yalnız bırakırsa, herşeyi anlatırım

Hızlı Özet

Yalım'ın CHP'liler tarafından cezaevinde ziyaret edildiğini belirten Atik, Yalım'ın, “Eğer CHP beni yalnız bırakırsa, beni arkamı kollamazlarsa bildiğim her şeyi anlatırım. Bana istifa et diyorlar, ben istifa ediyorsam Özgür Özel de istifa etmeli.” dediğini aktardı

Otelde sevgilisiyle basılan Yalım’dan Özel’e tehdit: ‘Her şeyi anlatırım, istifa et’
Rüşvetten tutuklanan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, cezaevinde kendisini ziyaret eden CHP'lilere rest çekti. Yalım, yalnız bırakılması halinde bildiği her şeyi anlatacağını söyleyerek Özgür Özel'i istifa ile tehdit etti.

CHP'nin Uşak skandalı gündemden düşmüyor. Otel odasında sevgilisiyle basılıp rüşvet suçundan tutuklanan Özkan Yalım, kendisini ziyaret eden CHP'lilere yalnız bırakılması durumunda bildiği her şeyi anlatacağını söyledi. 

KİRLİ ÇAMAŞIRLAR HALA HAFIZALARDA TAZE

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca rüşvet, irtikap ve ihaleye fesat karıştırma suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın kirli çamaşırları hala hafızalarda taze.

CHP'NİN ADETA BAŞ BELASI OLDU

Otel odasında 21 yaşındaki belediye çalışanı sevgilisi ile belinde havlu, yarı çıplak basılan, diğer 3 sevgilisini başka CHP'li belediyelerde işe yerleştiren, lüks evler, arabalar hediye eden Yalım, CHP'nin adeta baş belası oldu.

Özkan Yalım, Uşak Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Ankara'da 21 yaşındaki sevgilisiyle birlikte kaldığı otel odasında polisler tarafından gözaltına alınmıştı.

Özkan Yalım, Uşak Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Ankara'da 21 yaşındaki sevgilisiyle birlikte kaldığı otel odasında polisler tarafından gözaltına alınmıştı.

VİP ARAÇ KIYAĞI VE ŞANTAJ SÜRECİ

3 dönem Uşak milletvekilliği de yapan ve Özgür Özel ile yakın ilişkisi bilinen, hatta Özel'in makam aracının da Uşak belediyesi bütçesinden VİP araca dönüştürdüğü ortaya çıkan Yalım, Özel ve diğer CHP'lileri tehdide başladı.

KULİSLERİ SARSAN İTİRAFLAR

CHP kulislerindeki son bilgileri TGRT Haber'de Pınar Işık Ardor'un sunduğu Medya Kritik programında paylaşan TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, çarpıcı ifadeler kullandı.

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih AtikTGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik

"BENİ YALNIZ BIRAKIRSANIZ HER ŞEYİ ANLATIRIM"

Yalım'ın CHP'liler tarafından cezaevinde ziyaret edildiğini belirten Atik, Yalım'ın, “Eğer CHP beni yalnız bırakırsa, beni arkamı kollamazlarsa bildiğim her şeyi anlatırım. Bana istifa et diyorlar, ben istifa ediyorsam Özgür Özel de istifa etmeli.” dediğini aktardı

"ÇOK ŞEY BİLDİĞİ İÇİN İHRAÇ EDİLEMEZ"

Atik, şu ifadeleri kullandı:

“Konuştuğum CHP'liler, Özkan Yalım'ın ihraç talebiyle disipline sevk kararının biraz bu konuyu unutturmak, kamuoyunun tepkisini azaltmak için alınmış bir karar olduğunu değerlendiriyorlar.

Gerçekte yorumları şu; bu sözleri söyleyen Yalım'ı çok şey bildiği için ihraç edemeyeceği CHP kulislerinde konuşuluyor. Bunu gidip sorsanız hemen anlatmazlar ama biraz tanıyorsanız bütün herkes bunu konuşuyor.”

DİSİPLİN SEVKİ SADECE GÖZ BOYAMA MI?

CHP, skandaldan günler sonra Özkan Yalım'ın kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildiğini duyurmuştu.

Özkan Yalım'ın otel odasında birlikte basıldığı 21 yaşındaki sevgilisiÖzkan Yalım'ın otel odasında birlikte basıldığı 21 yaşındaki sevgilisi

Özgür Özel ve Özkan YalımÖzgür Özel ve Özkan Yalım

Bu haber 731 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: Gülistan Doku'nun bedeni yok edilmiş olabilir
Gündem

Bakan Gürlek: Gülistan Doku'nun bedeni yok edilmiş olabilir

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Gülistan Doku soruşturmasında önemli ilerlemeler sağlandığını açıkladı. Dosyadaki bazı beyanlarda Doku’nun naaşının birkaç kez yer değiştirmiş olabileceğinin öne sürüldüğünü belirten Gürlek, son olarak Pertek yolu üzerindeki bir noktaya götürüldüğü ve kimyasal maddeler kullanılarak tamamen ortadan kaldırılmış olabileceği ihtimalinin de değerlendirildiğini söyledi.

Habervitrini10332 Görüntüleme
Kulisleri sallayan iddia! "Mansur Yavaş, CHP'den istifa edecek"
Gündem

Kulisleri sallayan iddia! "Mansur Yavaş, CHP'den istifa edecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi gündemde sıcaklığını koruyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Yavaş'ın CHP'den istifa edeceği öne sürüldü.

Habervitrini13727 Görüntüleme
Vanlı Kara Haydar'ın fenomen eşi Çağla Öz gözaltına alındı
Gündem

Vanlı Kara Haydar'ın fenomen eşi Çağla Öz gözaltına alındı

Kendini "Vanlı Kara Haydar" olarak tanıtan Mehmet Fatih Tançalan’ın tutuklanması sonrası sosyal medya fenomeni eşi Çağla Öz de gözaltına alındı. Çağla Öz eşinin cezaevine gönderilmesinin ardından sosyal medya hesaplarını kapatmıştı.

Habervitrini14521 Görüntüleme
Ortalama kira 28 bin TL! En düşük fiyat artışı bu şehirlerde
Gündem

Ortalama kira 28 bin TL! En düşük fiyat artışı bu şehirlerde

Taşınma mevsimi geride kalırken, Türkiye’de ortalama kiralar eylül başında 28 bin TL olarak ölçüldü. Son 1 yıllık dönemde ortalama kiralarda yüzde 22,29 artış gerçekleşti. Bu artış %31,51 olarak açıklanan TÜFE’nin atında kaldı. Böylece ortalama kiralarda reel gerileme gerçekleşti. Bazı illerde ise yıllık kira artışlarının %5-%17 bandında gerçekleşmesi dikkat çekti. İşte tatil biterken ve okullar açılırken kiralık ev piyasasının son durumu…

Habervitrini13304 Görüntüleme