Pakistanlı eşini 44 bıçak darbesiyle katletti

3 dk okuma
Pakistanlı eşini 44 bıçak darbesiyle katletti

Hızlı Özet

Mardin’de Pakistan Öner vahşice katledildi: Bütün vücudu delik deşik!






Mardin’de Pakistan Öner vahşice katledildi: Bütün vücudu delik deşik!



Son dakika haberi: Kan donduran olay Mardin Dargeçit'te yaşandı. Pakistan Öner (32), mahalle yolunda 2 çocuğunun gözü önünde eşi Emin Öner (34) tarafından defalarca bıçaklanıp, boğazı kesilerek katledildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan Emin Öner, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, taziye evinde toplanan kadınlar yürüyüş yaparak cinayeti protesto etti.



Korkunç olay, 16 Eylül günü Dargeçit ilçesinde yaşandı… Emin Öner, eşi Pakistan Öner ve 2 çocuğunu alarak, kardeşinin kullandığı sepetli motosikletle kırsal Karabayır Mahallesi'ne götürmek üzere yola çıktı. Emin Öner, yolda, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Pakistan Öner'i defalarca bıçaklayıp, boğazını kesti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi Pakistan Öner'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Gözaltına alınan Emin Öner, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Pakistan Öner'in şikayeti üzerine çeşitli tarihlerde eşi Emin Öner için 5 kez 'eşine yaklaşmama ve evden uzaklaştırma' kararı verildiği belirtildi. Öner'in, eşinden şiddet görmeye devam edince 2 kez kadın sığınma evine yerleştiği, ardından da annesinin evine geldiği belirtildi. Pakistan Öner'in, en son yine aile büyüklerinin araya girmesiyle eşi ile barıştığı ifade edildi.



Pakistan Öner için, Dargeçit ilçesinde taziye evi kuruldu. Taziye evi önünde bir araya gelen kadınlar, yürüyüş yaparak cinayeti protesto etti. Pakistan Öner'in defnedildiği Seyit Hasan Mezarlığı'na gelen kadınlar, ellerinde Öner'in fotoğrafını taşıyarak, "Kadın, Yaşam, Özgürlük", "Kadına vurulan eller kırılsın", "Kadına kalkan eller kırılsın" ve "Katile idam" sloganları atarak, mezarın başında ağıtlar yaktı.



Mezarlıkta açıklama yapan Pakistan Öner'in kız kardeşi Gülistan Akiba, "Adalet yerini bulsun, başka hiçbir şey istemiyoruz. Bizim tek isteğimiz bu. Ablam çekti başkaları çekmesin. Aşırı derecede ablama eziyet etti. Elinden geldiği her kötülüğü yapmaya çalıştı. Her defasında onu tehdit etti. Her defasında onu dövdü. Ablam bazen yaşadıklarının yarısını bile bize anlatamıyordu. Sürekli şiddet görüyordu. Kaç defa boşanmaya çalıştı. İkna ederek boşanmayı iptal ediyordu. Sonra ablam da o çocukları için, sırf çocukları için hep onun dediğini yapıyordu, hiç sesini çıkartmadı.



Sürekli tehdit ediyordu. 'Dışarı çıkmayacaksın, bunu yapmayacaksın, bunu çekmeyeceksin, pencereyi açmayacaksın'. Kıskançlık vardı, yani hep böyle yapıyordu. Tek isteğimiz adalet. Adalet, onun idamı. Başka hiçbir şey istemiyoruz. İdam olsun, onu idam etsinler. Bir Pakistan öldü, ikinci Pakistan olmasın. Bir Pakistan yeter bize, ikinci Pakistan çıkmasın" dedi.



'BOĞAZI KESİLMİŞ, BÜTÜN VÜCUDU DELİK DEŞİK'



Pakistan Öner'in erkek kardeşi Ahmet Demir de "Daimi hapis istiyoruz, yani bunun hapisten kesinlikle hiçbir şekilde çıkmaması gerekiyor. Böyle bir caninin insanlar arasında bulunması büyük bir risk teşkil ediyor. Bu tür insanlara örnek olacak, diğer bu tür durumda olan kadınlara el uzatacak, daha caydırıcı cezalar istiyoruz.



Bugün bize oldu yarın ya sana ya ona ya onun kardeşine ya onun çocuğuna olacak. 5'ten fazla uzaklaştırma kararı verilmiş ve bu yine de yetmedi, iki defa kadın sığınma evine gitti. Köyden kardeşini çağırıyor motosikletle.



Üç tekerlekli motosikletle kardeşi geliyor ve bunlar beraber gidiyor. Yolda, tarif edilecek bir durum değil, yani muhtemelen motor kullanırken o esnada zaten bıçaklama olmuş.



Otopsi raporunda 44 bıçak darbesi diyorlar. Bundan bahsettiklerinde insan bunu nasıl kaldıracak bilmiyorum. Boğazı kesilmiş, bütün vücudu bildiğin delik deşik edilmiş" ifadelerini kullandı.




Bu haber 840 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!
Asayiş

Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!

Okulların açıldığı ilk gün organize suç örgütlerine yönelik yurt genelinde 48 noktada operasyonlar yapıldığını belirten İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Operasyonda 2 bin 477 kişi gözaltına alınmış oldu. Neredeyse bir gün içerisinde 3 bin 500 kişiye yönelik olarak işlem yapıldı” dedi. "Organize suç örgütleri peşlerini bırakacağımızı zannetmesin" mesajı veren Çiftçi, önümüzdeki günlerde de iadeler için Yunanistan, Almanya ve İtalya'ya da ziyaretler gerçekleştireceğini ifade etti.

Habervitrini14278 Görüntüleme
Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı
Asayiş

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandıntalya'da kamu görevlilerine rüşvet verildiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında eski Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, eski Koruma Şube Müdürü, komiser ve avukatın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan emniyet mensupları, görev yerleri değiştirildikten sonra açığa alındı.

Habervitrini9355 Görüntüleme
Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin birinci kaptanına ait olduğu belirlendi
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin birinci kaptanına ait olduğu belirlendi

Silivri açıklarında batan "Tuğberk İmamoğlu" gemisindeki 10 kişilik kayıp mürettebata ulaşmak için yürütülen çalışmalar sırasında bulunan cansız erkek bedeninin, batan geminin birinci kaptanı Yaşar Kayhan'a ait olduğu tespit edildi.

Habervitrini10233 Görüntüleme
Gülistan Doku soruşturmasında 4 zanlı daha tutuklandı
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

Gülistan Doku soruşturmasında 4 zanlı daha tutuklandı

Tunceli'de 5 Ocak 2020'den beri haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili son soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. | Anadolu Ajansı

Habervitrini11354 Görüntüleme