PINAR ALTUĞ VE YAĞMUR ATACAN EVLENDİ

1 dk okuma
PINAR ALTUĞ VE YAĞMUR ATACAN EVLENDİ

Hızlı Özet

Maslak'taki Refresh The Venue'de düzenlenen tören öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen çift, mutluluklarını dile getirdi.

Sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, törenle evlendi.


Maslak'taki Refresh The Venue'de düzenlenen tören öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen çift, mutluluklarını dile getirdi.


Pınar Altuğ, nikahın ardından Paris'te 5 gün balayı yapacaklarını belirterek, ''Ömrümün sonuna kadar Atacan soyadını taşıyacağım'' dedi.


Yağmur Atacan da ''Çok heyecanlıyım. İnanın karnım ağrıyor. Bütün arkadaşlarımızın yanımızda olmasından dolayı sevinçliyiz'' şeklinde konuştu.


Gazetecilerin, ''Babanızı göremedik Yağmur bey. Nikaha gelecekler mi?'' şeklindeki sorusuna Atacan, babası ile annesinin ayrıldığını ve kendisinin de ailesinden ayrı yaşadığını ifade ederek, ''Babamın gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ben de'' dedi.


Çift, daha sonra yaklaşık 400 davetlinin katıldığı törenle evlendi.


Basın mensuplarının alınmadığı nikahta, çiftin şahitliğini arkadaşlarının yaptığı öğrenildi.


 


 

Bu haber 8339 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan'dan dünyaya sert mesajlar.. Türkiye küçük hesaplara boyun eğecek bir devlet değil
Gündem

Erdoğan'dan dünyaya sert mesajlar.. Türkiye küçük hesaplara boyun eğecek bir devlet değil

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Kabine Toplantısı sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecinin toplumsal uzlaşıyla güç kazandığını belirterek, tüm kesimleri çözüm odaklı hareket etmeye davet etti.

Habervitrini13458 Görüntüleme
Deprem uzmanlarının ölü diri kavgası
Gündem

Deprem uzmanlarının ölü diri kavgası

İstanbul’da yıllardır büyük deprem beklentisinin merkezindeki Adalar Fayı için Prof. Dr. Şener Üşümezsoy’dan dikkat çeken yeni bir değerlendirme geldi. Üşümezsoy, kendi YouTube kanalında yayımladığı ‘Adalar Fayı Uçurumu’ başlıklı videoda, Adalar çevresindeki fay sisteminin sanıldığı gibi tek bir aktif fay olmadığını savundu.

Habervitrini11929 Görüntüleme
Üsküdar Belediyesi'nde başkanvekili seçimleri yenilenecek
Gündem

Üsküdar Belediyesi'nde başkanvekili seçimleri yenilenecek

Sinem Dedetaş'ın  "rüşvet", "irtikap" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme" suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından Üsküdar Belediye Meclisi'nin 5 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirdiği başkanvekili seçimleri olaylı geçti. Seçimleri CHP'nin adayı kazanırken, AK Parti mahkemeye giderek itiraz etti. 

Habervitrini13908 Görüntüleme
İş adamı Muzaffer Beyaz rüşvet çarkını anlattı.. İmamoğlu'nun babasına 4 daire verdim
Gündem

İş adamı Muzaffer Beyaz rüşvet çarkını anlattı.. İmamoğlu'nun babasına 4 daire verdim

Muzaffer Beyaz Adem Soytekin'e hak ediş fazlası olarak 7 daire ve 5 dükkan devrettiklerini, Murat Çalık'ın talebi doğrultusunda ise kendilerine önce Adem Soytekin ardından da Oktay Hamzoğlu tarafından iletilen istek üzerine 4 daireyi de Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'na devretmek zorunda kaldıklarını vurguladı. "Büyük bir zulüm ve zarara uğradım" ifadelerini kullandı. İşte rüşvet çarkının ayrıntıları…

Habervitrini10891 Görüntüleme