PKK kaçırmak istedi! Son anda kurtuldu

••1 dk okuma
PKK kaçırmak istedi! Son anda kurtuldu

Hızlı Özet

“Diyarbakır’da 22 yaşındaki Y.B., işten ayrıldı. Morali bozuk olan Y.B., arkadaşları ile gezmek için Mardin’e doğru yola çıktı. Gezme hayali ile Mardin’e giden Y.B. kendini Kızıltepe kırsalında buldu. O anda örgüte götürüldüğünü anlayan genç, son anda kaçarak jandarma ekiplerine sığındı.”






HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde annelerin evlat nöbeti sürerken, 22 yaşındaki bir genç terör örgütünün ağına düşmekten son anda kurtularak jandarmaya sığındı.



HDP Diyarbakır il binası önünde 43 ailenin annelerin evlat nöbeti 17. gününde devam ederken, terör örgütü Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde gençleri ağına düşürme çalışmalarına devam ediyor. Gençleri kandırıp dağa götürmek için her yolu deneyen eli kanlı terör örgütü, son olarak 22 yaşındaki bir genci dağa kaçırmaya çalıştı. Terör örgütü tarafından dağa kaçırılacağını anlayan genç, son anda kaçarak jandarmaya sığındı.



Diyarbakır’da 22 yaşındaki Y.B., işten ayrıldı. Morali bozuk olan Y.B., arkadaşları ile gezmek için Mardin’e doğru yola çıktı. Gezme hayali ile Mardin’e giden Y.B. kendini Kızıltepe kırsalında buldu. O anda örgüte götürüldüğünü anlayan genç, son anda kaçarak jandarma ekiplerine sığındı.



Gezme vaadiyle kandırıldı



Y.B, jandarmaya verdiği ifadesinde, yakın arkadaşları tarafından gezme vaadiyle kandırıldığını, terör örgütüne götürüleceğini anladığında ise son anda kaçtığını söyledi. Yapılan ifade işlemlerinin ardından Y.B. ailesine teslim edilirken, jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.




Bu haber 352 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”
Asayiş

Şişli davasında itiraf! 300 bin doları “Hakan Bey’e teslim ettim”

Şişli Belediyesi'ndeki bazı imar ve ruhsat süreçlerine ilişkin davada Adem Altıntaş'ın 300 bin dolarlık ödeme hakkındaki ifadeleri dikkat çekti. Altıntaş, paranın bir bölümünü nakit olarak Hakan Karademir'e şantiyede elden teslim ettiğini söylerken, ödemenin nedenini “Şişli’de de projelerimiz vardı” sözleriyle açıkladı.

Habervitrini9965 Görüntüleme
İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var
Asayiş

İstanbul'da okulda saldırı! 1 öğrenci öldü 7 yaralı var

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanan öğrencilerden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda toplam 8 öğrenci yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen lise öğrencisi gözaltına alındı.

Habervitrini14784 Görüntüleme
İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var
Asayiş

İstanbul’da 2 çağrı merkezine operasyon! 95 gözaltı var

İstanbul merkezli uluslararası yatırım dolandırıcılarına yönelik operasyonda, Beyoğlu ve Şişli’de çağrı merkezi süsü verilen iki adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Siber polisin teknik ve fiziki takibi sonucu çökertilen şebekede, vatandaşı tuzağa düşüren 95 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Habervitrini13685 Görüntüleme
Karı koca dımbıl sesiyle öldürüldü
Asayiş

Karı koca dımbıl sesiyle öldürüldü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde evlerinde ölü bulunan Vural ve Asiye Kara çiftinin ölümüyle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Çiftin üst kat komşuları K.S. tutuklanırken, şüphelinin evinde dambılları zemine vurması nedeniyle yapılan gürültü şikayetinin cinayetin nedeni olduğu öne sürüldü.

Habervitrini12914 Görüntüleme