Polis aracıyla köy minibüsü çarpıştı, 8 yaralı

1 dk okuma
Polis aracıyla köy minibüsü çarpıştı, 8 yaralı

Hızlı Özet

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde trafik polislerin aracı ile köy minibüsünün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 8 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Yıldızeli ilçesi Tokat kavşağı yanında bulunan bir akaryakıt istasyonundan mazot alarak ikamet ettikleri Kaman köyüne doğu yola çıkan Seyfettin Kablan (43) yönetimindeki 58 M 7821 plakalı minibüs, akaryakıt istasyonundan çıktığı sırada Kemal İnci yönetimindeki 58 A 4586 plakalı trafik polisi ekip aracı ile çarpıştı. Kazada minibüste bulunan Seyfettin Kablan (43), eşi Meliha Kablan (41), çocukları Ceren Kablan (16), Nurettin Erdem (56), Ayşe Öztürk (78), Atakan Pamuk ve polis Memurları Kemal İnci ve Hüdai Demir yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 4’ü ilk müdahalenin ardından Sivas’taki çeşitli hastanelere sevk edildi.



Olay yerinde bulunan görgü tanığı Akbay Ilıca yaptığı açıklamada; “Minibüs benzinlikten kavşağa doğru çıkıyordu, polis arabası da Ankara istikametinden geliyordu. Ben karşı tarafta kırmızı ışıkta bekliyordum. O sırada çarpıştılar” dedi.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



ABDULLAH KOCABAY


Bu haber 1106 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlkay Çiçek’in skandalları! Sevgiliye 726 bin lira harçlık
Asayiş

İlkay Çiçek’in skandalları! Sevgiliye 726 bin lira harçlık

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek hakkında yürütülen soruşturmada üç kadın şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde Çiçek’in sevgilisi olduğunu söyleyen Nilüfer Sezer’e uçak ve otel masraflarının yanı sıra yaklaşık 726 bin TL 'harçlık' gönderdiği, belediyedeki 'gizli odada' ise dolar, avro ve Türk lirasından oluşan balya balya paraların görüldüğü öne sürüldü.

Habervitrini11011 Görüntüleme
"C31K" terör estirecekti! Yeni nesil suç örgütüne operasyon
Asayiş

"C31K" terör estirecekti! Yeni nesil suç örgütüne operasyon

“C31K” adlı gizli siber suç ağı çökertildi. Emniyet, 27 şüpheliyi gözaltına aldı. Okullara saldırı planı yapan çetenin, müstehcen çocuk görüntüleri paylaştığı, hayvanlara eziyet ettiği ve millî-manevi değerlere hakaret ettiği belirlendi.

Habervitrini12212 Görüntüleme
Timur Cihantimur duruşmasında para teklif edildi, acılı baba sert çıktı
Asayiş

Timur Cihantimur duruşmasında para teklif edildi, acılı baba sert çıktı

Timur Cihantimur'un yargılandığı davada sanık avukatı, Oğuz Murat Aci'nin eşiyle tazminat konusunda anlaştıklarını, diğer müştekilerle de anlaşmak istediklerini söyledi, duruşma 2 Aralık'a ertelendi. Duruşma sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan acılı baba “Maddi destekleri kabul etmiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Habervitrini10628 Görüntüleme
Fenomen Fatma Soydaş tahliye edildi
Asayiş

Fenomen Fatma Soydaş tahliye edildi

“Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Fatma Soydaş 2 ay sonra cezaevinden tahliye edildi.

Habervitrini10404 Görüntüleme